Wist je datjes plus winnaar Upgrade Lara Reims

booktube en klets

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Vandaag even geen uitgebreide post want ik heb nog steeds een flinke griep. Dus kruip ik zomenteen weer heerlijk op de bank met een boek! Dus doen we vandaag gewoon een wist je dat met allemaal leuke nieuwtjes! Maar voor we daar mee gaan beginnen hebben jullie van mij eerst de winnaar te goed van het boek Upgrade van Lara Reims en de USB stick. Ik wil iedereen natuurlijk super bedanken die heeft mee gedaan aan deze winactie.

De winnaar is geworden …………………………………………………………….Sherry! Wil je mij een email sturen op Bookstamel@gmail.com met jou adres? Het boek word op 2 juli verzonden als alle win acties voorbij zijn zodat ik ze allemaal tegelijk naar het postpunt kan brengen!

Upgrade.jpg

En dan nu de wistje datjes 🙂

  • Momenteel lees ik Vette Crisis van Joke Jansen
  • Hierna ga ik beginnen in Eline ik ben erg benieuwd naar dat boek!
  • Bookstamel sinds vandaag ook pinterest heeft! Als je mijn pinterest volgt ben je dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwe recensies en interviews https://nl.pinterest.com/jumbbumble/recensies/
  • Dat in Juli de auteurs van eigen bodem Kaat de Kock, Petra Doom en Saskia Oudshoorn zijn
  • Dat er voor juni nog een auteur bij komt morgen namelijk Sophia Drenth
  • Ik me rot gelachen heb om het verhaal van Tamara Haagmans die Colleen Hover heeft ontmoet. Je kunt het verhaal hier lezen. (Tamara is momenteel auteur van eigen bodem)
  • Dat er nog 2 winactie’s aankomen
  • Dat ik mijn lezers super dankbaar ben omdat ik zonder hun geen blog had gehad!

Heel veel liefs, Melanie

 

7 thoughts on “Wist je datjes plus winnaar Upgrade Lara Reims

  1. He, wat balen dat je griep hebt.. ik hoorde laatst al dat het nog steeds rond gaat. Zo vervelend. Ik vind het altijd leuk om wist je datjes te lezen. Leuk dat je ook Pinterest hebt nu, succes ermee!

Geef een reactie