Van eigen bodem: Kaat De Kock

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer een nieuwe maand šŸ™‚ We zijn halverwege het jaar en gaan gewoon weer lekker verder met de auteurs van eigen bodem natuurlijk. Afgelopen maand zaten er iets meer vertaalde boeken tussen dan normaal. Maar dat kwam vooral omdat ik een beetje achter liep met het recenseren van boeken door al het ziek zijn de afgelopen maanden en natuurlijk het overzetten van me blogs naar de nieuwe hosting. Maar inmiddels zitten we weer in een goed ritme en loopt alles weer lekker.

Vandaag ga ik jullie voorstellen aan de aller eerste auteur van eigen bodem voor Juli! En dat is niemand minder dan Kaat De Kock.

unnamed.jpg

Kaat De Kock is een Vlaamse auteur. Ze is in 1975 geboren in Bornem (BelgiĆ«). Inmiddels woont ze samen met haar man en dochter in het mooie en altijd gezellige Antwerpen. Kaat studeerde Germaanse taal- en letterkunde en werkt als freelance redacteur en vertaler voor verschillende media.Kaat begon met het schrijven van Young Adult boeken deze zijn uitgegeven via clavis.Ā  Inmiddels heeft ze 6 young adult op haar naam staan maar daar over volgende week meer. Naast het schrijven van Young Adult boeken heeft ze inmiddels via Horizon ook 2 feelgoods uitgegeven. En daarnaast heeft ze ook wat dingen voor de Flair geschreven. Naast het schrijven van boeken leest Kaat graag in haar vrije tijd of gaat ze op Citytrip! Ergens lekker een hapje eten daar kan ze ook echt van genieten.Ā  Momenteel studeert ze Deens.

Heel veel liefs, Melanie

20 thoughts on “Van eigen bodem: Kaat De Kock

  1. Altijd leuk om de auteurs goed te leren kennen. Ik kende haar nog niet, laten we zeggen haar werk niet. Ik ga eens kijken welke boeken ze geschreven heeft.

Geef een reactie