En zo begint de reis

Hallo allemaal ,

Al mijn hele leven ben ik gek op boeken , ik heb denk ik al wel duizenden boeken gelezen en dat ondanks mijn dislectie ! want tja lezen kan ik wel schrijven dat is echter soms een ander verhaal . Door mijn hypermobiliteit en fibromyalgie kan ik niet doen wat ik zou willen doen maar heb ik wel veel tijd om te lezen . En hoe leuk is het dan niet om mijn passie voor boeken met andere te gaan delen . Nu zitten we momenteel in de tijd van youtube maar dat is helaas niet echt mijn ding. dus heb ik lekker eigenwijs besloten om gewoon  ouderwets een blog te gaan maken .  Een blog waar ik heerlijk kan gaan schrijven over de boeken die ik gelezen heb of juist over de boeken die ik wil gaan lezen .  Maar naast boeken zijn er nog zoveel meer leuke boek gerelateerde producten denk aan mooie mokken , boekenleggers , kaarsen en theetjes ! ook deze producten zullen hier regelmatig voor bij gaan komen .

Tot snel allemaal

Liefs , melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s