Letters and Lights

Oooh my ! sinds ik ben gestard met mijn bookstagram  word ik helemaal gek van alle mooie boeken merchandise ( fandom ) die ik voorbij zie komen . Zo kwam ik ook in aanraking met het instagram account van Lettersandlights.nl en wat maakt emmy prachtige dingen . Ik ben vooral een groot fan van haar prachtige bookribbons en hoop dat ik nog veel bijpassende bookribbons bij mijn boeken bij haar kan gaan vinden .

Dit is het eerste boekribbon in mijn verzameling en hij past perfect bij mijn shadowhunter boeken . is het geen prachtige boekribbon , ook de boekenlegger is van emmy ! en ik vind het zo te samen super mooi staan in mijn boekenkast

Naast het lezen van boeken doe ik ook aan postcrossing ( het versturen van kaarten over de hele wereld ) nu heb ik echt al bergen kaarten verzamelt maar sinds kort heb ik dus ook een passie ontwikkeld voor kaarten gebaseerd op boeken en ook daarvan vind je hele mooie bij letters and lights

IMG_20180627_065309_409

Nu hoop ik binnekort nog wat boeken kaarsen te kunnen toevoegen in mijn boekenkast om deze helemaal af te maken !

Wat is jou favorite boeken fandom ?

Liefs , melanie

Volgend

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s