Mijn Te lezen lijst voor juli !

 

Dit jaar wel ik weer eens meedoen met de reading challenge , Nu zijn we natuurlijk al halverweg het jaar dus zet ik mijn doel niet al te hoog op nog 25 boeken voor het jaar om is !

Om me eigen een beetje te motiveren ga ik elke maand een lijstje maken van 6 boeken die ik in die maand dan graag wil gaan lezen . Ik ben er deze maand mee begonnen en heb hem een klein beetje aangepast maar de reden daarvoor lees je later in dit blog !

20180708_183418

Dit is dus mijn lijstje voor Juli een mooie gevarieerde stapel al zeg ik het zelf , er zitten ya boeken bij , er zit een roman bij en een dikke thriller ! daarnaast een verhaal wat gebaseerd is op een sprookje ik ben reuze benieuwd naar alle boeken .

Boek 1 die ik wil gaan lezen is de boot gemist van jill mansell 

20180708_183607

Op het eerste oog spreekt de cover mij niet zo heel erg aan dit komt omdat het een fotocover is en daar houdt ik persoonlijk niet zo heel erg van . Het boek lijkt me ideaal om te lezen met deze voor Nederland ongehoorde warme dagen omdat het een lekker zomers feel good boek is . Ik ben reuze benieuwd hoe het hoofd personage poppy word weg gezet en d,r eigen gaat ontwikkelen in het verhaal .

Boek 2 die ik wil gaan lezen is het negende gebod van chris houtman 

20180708_183715

Dit boek stond eigenlijk niet op mijn to read lijsje van juli ! maar ik had me opgegeven voor de #hebbanbuzz van dit boek ! en ik was een van de gelukkige personen die is uitgekozen om dit boek te gaan lezen . het is een thriller van bijna 400 pagina’s dus ik zal er wel even mee bezig zijn denk ik zo ! het is een historische thriller en ik zal er wat langer over doen omdat het daardoor ook vol staat met voor mij wat moeilijkere woorden (dyslectie )

Boek 3 ben ik eigenlijk al even in bezig en is harteloos van marissa meyer 

20180708_183623

Ik ben dit boek al even aan het lezen , niet omdat het me niet pakt maar omdat ik het zonde vind om dit boek mee naar het water te nemen de kaft is zo mooi en het is ook een erg zwaar boek dus handig lezen op een handoekje dat doet het niet 🙂 het verhaal gaat over de hartekoninging uit alice in wonderland en is echt nu al helemaal te gek

Boek 4 is de glazen troon van sarah j maas 

20180708_183457

Dit boek staat op mijn lijst omdat ik er ontzettend veel positieve verhalen over heb gehoord . en ik dan ook reuze benieuwd ben naar het boek .

Boek 5 is alice in zombieland van gena showalter

20180708_183534

Over dit boek weet ik eigenlijk nog niet zoveel behalve dat het over zombies gaat dus door dit boek ga ik me echt laten verassen .

Boek 6 het laatste boek is lockwood en co from jonathan stroud 

20180708_183436

Dit boek kreeg ik in een grote swap van Larissa Hageman , het is een boek wat ik op het eerste oog niet zo snel zelf uit zal kiezen maar waar ik wel heel veel goede verhalen over hoor .

 

Ik hou jullie op de hoogte over wat ik van de boeken vind

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s