De Glazen Troon

20180708_183457

Hallo Boekenwormpjes !

Vandaag las ik dit boek van Sarah J. Maas uit en ik moet zeggen ik vind hem helemaal geweldig . Ik kan niet wachten om de rest van de boeken van de Glazen troon serie te gaan lezen .

Het boek krijgt dan ook van mijn 5 sterren .

Natuurlijk ben ik altijd bang bij het schrijven van een recensie dat ik teveel over het boek verklap . Ik ben gek op boeken met een beetje magie er in en dat ontbreekt in dit boek zeker niet . De hoofdpersoon Celaena is een badass karakter . Celaena is een sluipmoordenaar ze werkt als een slaaf in de mijnen van endovier als ze op een dag de kans krijgt om mee te doen aan een toernooi om de kampioen van de koning te worden . als ze de kampioen van de koning word kan ze haar vrijheid terug krijgen naar 4 jaar .

In het kasteel ontmoet ze prins dorian en word ze bij gestaan door choal beide gaan een grote rol in haar leven spelen maar daar wil ik nog niet teveel over verklappen . ook krijgt ze een bijzonder vriendin en bondgenoten . Naast het verhaal vind ik de kaft van het boek ook super mooi !

En ik kan dan ook niet wachten om eerdags deel 2 te bemachigen zodat ik weer verder kan lezen .

Heel veel liefs ,

Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s