Bookstagrammer in the spotlight : Jenniferleest.

bookstagrammer-spotlight

Screenshot_20180828-181509_Instagram

Vanaf deze maand ga ik beginnen met een nieuw maandelijks terugkerend topic op mijn blog namelijk de bookstagrammer in the spotlight ! En deze maand trap ik af met een bookstagrammer die voor mij een enorm voorbeeld is . Namelijk Jenniferleest ! Jennifer heeft niet alleen een super mooie feed . Maar ook een super mooi karakter , ze heeft voor iedereen wel een lief antwoord als je een reactie plaatst op haar feed , zet regelmatig andere bookstagrammers in de spotlights en heeft super super coole sokken ! ik ben verliefd op haar happy sokken .

Nu zijn jullie vast ook benieuwd geworden naar de persoon achter het account van jenniferleest en daarom stelde ik haar wat vragen 😉

Vraag 1 : Welk Boeken genre is jou favoriet ?

Mijn favoriete genres zijn YA, NA, Roman en Chicklit. Kiezen onder deze genres vind ik lastig, omdat ik hou van afwisseling. Als ik alleen maar dezelfde genres zou lezen, zou ik het op een begeven moment saai gaan vinden. Al moet ik wel toegeven dat ik in de zomer meer chicklits/romans lees, in de winter meer YA/NA.

Vraag 2 : Welk boek lees jij op dit moment ?

ik ga op dit moment beginnen in het boek Showstopper. Ben heel erg benieuwd naar dit verhaal!
Het boek:  zoen me tot ik zwicht heb ik net gisteravond uitgelezen.

Vraag 3 : Wanneer besloot jij om te gaan bookstagrammen ?

Toen ik begon met Instagram dacht ik een leuk sokken account te gaan maken (ja, naast boeken ook een grote liefde voor sokken) maar ik ging steeds meer boekenaccounts volgen  (ik was al groot fan van het account van myperfectbooklifenl ) en zo besloot ik eigenlijk te gaan bookstagrammen. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor boeken te delen en het is ook leuk dat iedereen op ‘bookstagram’ deze liefde deelt.

Vraag 4 : Wat is het mooiste boek dat je ooit gelezen hebt ?

Op dit moment zeg ik ‘Een jaar met jou’

Vraag 5 : Op jou feed kunnen we zien dat je gek bent op sokken zondag wat zijn jou favorieten sokken ?

Haha lastige vraag. Ik heb niet echt een favoriet, hangt ook een beetje af van mijn humeur.
Maar de best gelukte bookstagram foto’s vind ik de bananensokken en de sokken met hartjes. Klein detail: ik vind het leuk als de sokken matchen met de covers!

 

6 Welke bookstagrammer zou jij willen nomineren voor bookstagrammer in de spotlight en waarom ?

Eyeloveprint  op instagram  , ze is vanaf het begin mijn maatje op Bookstagram, zelfs toen ik alleen nog maar sokkenfoto’s had haha. Ze maakt ook prachtige foto’s.

7 Wie is jou favoriete auteur ? 

Ik ga voor Sophie Kinsella en Jill Mansell, omdat ik van deze auteurs alle boeken in mijn boekenkast heb staan.

8 Welk boek zou je nog heel graag willen lezen ?

Dit is een moeilijke vraag. Er zijn nog zoveel boeken die ik wil lezen. Maar ik wacht wel vol smart op het 4e deel van de serie royals geschreven door Erin Watt.. en ik hoop dat er een derde deel komt van de serie water&vuur van Victoria Scott, dat deel zou ik HEEL graag willen lezen

9 Wat is je favorieten boeken goodie ?

Ik vind matchende boekenleggers zo tof bij boeken! En door bookstagram heb ik veel goodies ontdekt. Ik wist niet eens dat er zoveel boekengoodies waren…

10 een Quote die je mooi vind is ?

Maar als je van iemand houdt, en die iemand houdt van jou, dan vind je wellicht iets met eeuwigheidswaarde. Wat en waar dat ook moge zijn’ Uit het boek ‘Een jaar met jou’

Lijkt het jou nou ook super leuk om bookstagrammer in the spotlight the worden 🙂 stuur mij dan gezellig een mailtje met een link naar je instagram ! en wie weet pik ik jou de volgende keer uit . 

One thought on “Bookstagrammer in the spotlight : Jenniferleest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s