Bookstagrammer in the Spotlight: Kindnessreads.

Hallo Lieve boeklovers !

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Bookstagrammer in the spotlight ! en ik moet zeggen dat ik super dankbaar ben voor alle leuke reacties die ik kreeg op dit nieuwe onderwerp op me blog . Vandaag is Lisa aan de buurt van Kindnessreads . Lisa is net als ik een nog vrij nieuwe bookstagrammer ze begon haar account ongeveer 1.5 maand geleden  . Ze studeert communicatiewetenschappen en woont in België ze is helemaal verliefd op de bookstagram community. Ze houdt dan ook erg veel van lezen en is bezig om een boekenclub op te zetten . Haar  Hobby’s naast boeken lezen zijn: joggen, afspreken met vrienden, reviews schrijven, Harry Styles fan zijn en series kijken ! Natuurlijk heb ik Lisa nog even wat meer aan de tand gevoeld met een klein interviewtje ! en dat lees je hieronder .

kindnessreads

Vraag 1 : wat is het beste boek dat je ooit hebt gelezen ?

It ends with us (Nooit meer) van Colleen Hoover is toch een boek dat me bij blijft. Het is een super beklijvend en goed boek! Zeker een aanrader!

Vraag 2 : Als je een personage uit een boek mocht zijn voor wie zou je dan kiezen ?

Ik zou Cath uit Fangirl kiezen. In principe lijken we echt al heel erg op elkaar aangezien we beide grote fangirls zijn. Wel kan Cath heel goed schrijven en dat is iets dat ik ook graag zou kunnen!

Vraag 3 : Welk fabeldier vind je het leukst ?

Hier heb ik echt nog nooit over nagedacht. Een fee als dat een fabel dier is.

( Ik keur het goed hoor ! het is toch een magisch figuur ! )

Vraag 4 : Wat is je favorieten eten ?

Alles met tomatensaus! Spaghetti, Lasagne en Pizza zijn toch echt lekkere gerechten.

( ooooh goede keuze ik ben ook gek op tomatensaus vooral als het lekker zelf gemaakt is )

Vraag 5 : Wat vind jezelf de mooiste foto op je instagram feed ?

Ik heb zelf twee favorieten! Degene met het boek Truly Widly Deeply van Jenny McLachlan in het gras met de bloemetjes. Ook de foto met It ends with us van Colleen Hoover en de rozenblaadjes op mijn bed vind ik een leuke!

 

Vraag 6 : Wie je favoriete auteur en waarom ?

ik ben een hele grote Colleen Hoover fan omdat ze altijd heel romantische boeken schrijft die toch altijd een tikkeltje anders zijn dan de meeste boeken. Ook ben ik een grote fan van Tahereh Mafi, Cassandra Clare, Katie Mcgarry en Marie Lu.

Vraag 7 : Wie zijn jou drie favoriete bookstagrammers ?

Belgiumbibliophile is een favoriet. Toen ik net begon met mijn account heb ik haar zo veel vragen gesteld over bookstagram en ze antwoorde altijd! Ze is super vriendelijk en haar foto’s zijn ook zo mooi! Ten tweede ben ik ook grote fan van boekenwormpje. Ze is echt een leuke vriendin op bookstagram en haar foto’s zijn gewoon zo leuk! Ten derde ben ik ook een grote fan van Jenniferleest! Ik volgde haar op mijn persoonlijk account en zij heeft me geïnspireerd om ook een bookstagram account te starten.

Vraag 8 :  Heb jij gesigneerde boeken ?

Eigenlijk totaal niet. Ik heb enkel de hoe overleef ik boeken laten tekenen door Francine Oomen. Ik was vroeger zo verslingerd aan deze boeken!

Lisa super bedankt voor het beantwoorden van de vragen ! Hopelijk vonden jullie het allemaal weer super leuk om Lisa te leren kennen . Ik ga de bookstagrammer in de spotlight vanaf nu 2-3 keer in de maand op de woensdag plaatsen . Dus houdt het in de gaten . Wil je nou zelf ook een keer in de spotlight staan met jouw bookstagram account stuur me dan gerust een mailtje op bookstamel@gmail.com en wie weet kies ik jou wel uit voor de volgende spotlight !

p.s Vanaf 10 September start ik op mijn blog met nog een nieuw onderdeel wat je niet wilt missen 🙂 en achter de schermen werk ik hard om het blog over te zetten naar mijn eigen webadress en hem wat meer te stylen . Super spannend allemaal dus !

 

Tot snel Liefs ,

Melanie

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s