19% kans op Geluk

Lieve boekenwormpjes !

Ik werd benaderd of ik het boek 19% geluk wilde lezen en dat wilde ik natuurlijk wel want dit boek stond erg hoog op me wishlist ! Nu had ik wel moeite in het begin om erin te komen en nee dat lag niet aan het boek zelf ! Het was namelijk een e-book en aangezien ik geen e-reader heb moest ik deze lezen op me telefoon en ik kan je vertellen dat is geen goed plan als je even helemaal weg wilt dromen bij een boek . Want zo’n beetje elke 5 min kwam er wel een pop up berichtje voorbij de ene keer van facebook dan weer van whats app en ga zo maar door . En tja als je dan zo’n melding krijgt dan wil je toch even gaan kijken en voor je het weet zit je weer een kwartier op instagram .

Uiteindelijk ontdekte ik dat ik het beste laat in de avond kon gaan lezen en toen zat ik zo in het verhaal want wat een heerlijk boek is 19% geluk . Het krijgt van mij een dikke 4 sterren en hieronder lees je waarom .

19% kans op geluk (1).png

De belangrijke informatie :

Schrijver Yvanka van der Zwaan

Uitgever : The House of Books

Isbn : 9789044352436

Hier kun je het boek kopen

De korte samenvatting van het boek :

19% kans op geluk is een grappige en romantische feelgood roman over alleenstaande moeder Ava die met haar dochter Cléo een overzichtelijk leven leidt. Maar van de ene op de andere dag raakt haar zo vertrouwde en gestructureerde leventje overhoop. Op haar werk vindt een overname plaats, ze dreigt zelfs haar baan te verliezen en tot overmaat van ramp, komt haar ex Thijs weer thuis wonen. Alsof dat nog niet genoeg is raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van blijkt te begrijpen. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op geheel eigen wijze toch iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval.

En dan nu natuurlijk wat ik van het boek vond.

Zoals ik hierboven zei vond ik het echt een heerlijk boek . Eindelijk eens echt een heerlijke feelgood roman waarbij je hardop kan lachen om de dingen die ava meemaakt in het leven . Ik heb vooral enorm moet lachten om de stukjes over de bruiloft die ze moet organiseren voor haar werk . Daarnaast denk ik dat er gewoon heel veel vrouwen zijn die zich kunnen herkennen in het verhaal van Ava . En eigenlijk hebben we allemaal een buurvrouw en vriendinnen nodig zoals Ava heeft . Het hele boek was ik benieuwd hoe het zo aflopen en dat is altijd een goed teken want dan is het niet voorspelbaar ! Ik raad dit boek dan ook echt aan iedereen aan die gewoon even heerlijk een paar uurtjes wil genieten en ontspannen .

Grappig Detail voor mij zaten er veel herkenningspunten in . Ik heet ook Melanie zoals de buurvrouw van Ava , Mijn huisarts heet ook Bouma , en ik woon vlakbij Vonkel ( Volkel )

Heel veel liefs  ,

Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s