Bookstagrammer in the Spotlight :Magicofbooksnl

Lieve boekenwormpjes !

Vandaag is het weer woensdag en dat betekend een nieuwe bookstagrammer in de spotlight ! Eigenlijk al vanaf het prille begin was Magicofbooksnl een volger van me en reageerde we vaak op elkaars feed . Daarom is het natuurlijk super leuk dat ik haar vandaag in het zonnetje mag zetten . Wat ik mooi vind aan Chantal haar feed is dat ze voor alle foto’s dezelfde achtergrond gebruikt . Als er een foto van Chantal voor bij komt herken ik hem altijd gelijk . Chantal is 27 jaar en woont momenteel nog in Amsterdam . Chantal is gek op boeken natuurlijk ! Maar alhoewel ze graag leest heeft ze ook wel regelmatig een leesdipje , maar daar probeert ze zich dan altijd snel overheen te zetten . Want er zijn zoveel mooie boeken in de wereld om te lezen maar er is zo weinig tijd . Naast lezen vind ze schrijven ook erg leuk al doet ze het wel te weinig ze hoopt ooit een keer haar eigen boek uit te geven . Daarnaast in Chantal gek op Disney en op funko pops !

magic

Natuurlijk heb ik Chantal ook weer even aan de tand gevoeld met een aantal leuke vragen ! benieuwd naar haar antwoorden lees dan hier onder verder .

magic2

 Vraag 1 : Wanneer ben je met bookstagrammen begonnen, en waar komt je passie voor bookstagrammen vandaan?

 Ik heb even de allereerste foto (niet mijn beste foto haha) opgezocht die ik op mijn bookstagram heb geplaatst en die is van 5 februari 2017. Ik ben gek op het lezen van boeken en als ik mezelf eenmaal in een boek ben verloren, kan ik niet meer stoppen met lezen! Dat is de magie die boeken kunnen hebben en die wilde ik graag met andere mensen delen. Ik denk dat daar mijn passie voor bookstagrammen is begonnen. Nu ik een tijdje met bookstagram bezig ben, heb ik echt leuke mensen ontmoet om mee te praten over boeken en dat heeft mijn passie verder doen groeien!

Vraag 2 : Welk boek lees je op dit moment en wat vind je ervan?

Ik lees op dit moment De Outcast van Taran Matharu. Dit is de prequel op de Summoner-serie, waar ik verliefd op ben geworden. Het is YA high fantasy en de wereld zit heel erg goed in elkaar en er komen orks, dwergen en elven in voor. Echt een aanrader dus!

IMG_8983

Vraag 3 : Op jouw bookstagram kun je zien dat je een leesclub gaat beginnen samen met nog drie andere bookstagrammers zou je daar iets over kunnen vertellen?

Klopt! Samen met Heaveanleighbooks, Desireesboeken en Dutchbookdragen organiseren we een ‘Instagram Leesclub’. Wij gaan samen met andere bookstagrammers en iedereen die mee wil doen een boek lezen. Voor, tijdens en na het lezen zullen we vragen stellen aan degenen die met ons meedoen op Instagram en natuurlijk zullen we zelf ook antwoord hierop geven. Het draait er vooral om dat we gezellig samen lezen en over boeken kletsen! In de eerste ‘Instagram Leesclub’ lezen we met iedereen die meedoet Ash Princess van Laura Sebastian en we hopen het vaker te gaan organiseren!

Vraag 4 : Welke snack of drankje is je favoriet tijdens het lezen.

Koffie en dan specifiek cappuccino. Ik kan het de hele dag door drinken, maar tijdens het lezen van een boek is het extra lekker! Ik ben een ontzettende kluns en laat altijd van alles vallen. Daarom eet ik liever niet tijdens het eten. Mijn boeken zijn mijn kindjes haha, die mogen niet vies worden!

Vraag 5 :  Welk genre is je favoriet en waarom.

Ik lees vooral YA Fantasy. Dat is dan ook het genre dat ik zou kiezen als ik de rest van mijn leven nog maar één genre zou mogen lezen. Ik vind het heerlijk om te lezen over andere werelden, waar alles mogelijk is. Ik lees het liefst boeken die over magie gaan, stiekem omdat ik zelf ook wel zou willen toveren (helaas is mijn brief voor Zweinstein zoekgeraakt en heb ik het nooit geleerd). Daarnaast ben ik ook gek op NA en thrillers!

IMG_6662

Vraag 7 : Welk boek zou je iedereen aanraden.

Mogen dat er ook een paar zijn? Ik hoop van wel, want ik kan echt niet kiezen! Sinds ik nog maar een klein meisje was, ben ik gek op Harry Potter (surprise!). Dus die serie zal ik dan ook altijd aan iedereen aanraden. Maar ik ben ouder geworden en heb nog 2 series ontdekt waar ik verliefd op ben geworden en dat zijn: A Court of Throns and Roses van Sarah J. Maas en De Royals van Erin Watt. De laatste serie is echt een heerlijke ‘Guilty Pleasure’.

Vraag 7: Heb je huisdieren?

Ja! Ik heb een hele lieve hond en zij heet Bohdi. Ze is nu 6 jaar oud en ze heeft echt haar eigen willetje. Lekker eigenwijs dus!

IMG_6670

Vraag 8: heb je nog andere hobby’s naast het lezen van boeken?

Naast boeken vind ik het ontzettend leuk om naar films en series te kijken. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan de serie The 100. Helaas moet ik bekennen dat ik de boeken hiervan nog niet gelezen heb, maar ze staan wel in de kast. Ook ben ik echt gek op Marvel en DC, alle films heb ik gezien en ik kijk regelmatig de series!

 

De prachtige foto,s tussen de vragen door kun je vinden op Chantal haar instagram account Magicofbooksnl en als je dan toch op instagram bent en je volgt me nog niet vergeet dat dan niet te doen je vind mijn account onder de naam Bookstamel , want wie weet zie je dan binnenkort jou bookstagram wel in de spotlight !  Dat was het dan weer voor vandaag volgende week zijn we weer terug met een nieuwe bookstagrammer in the spotlight !

enjoy your day ,

Melanie

One thought on “Bookstagrammer in the Spotlight :Magicofbooksnl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s