Schaduwhunters

Hallo boekfanaten !

Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor een nieuw boeken fandom berichtje ! Wat jullie misschien nog niet weten van mij is dat ik naast het lezen van boeken jaren lang aan postcrossing heb gedaan . Postcrossing is eigenlijk niks anders dan mooie ansichtkaarten ( dus de enkele kaarten ) versturen naar andere mensen over de hele wereld . Naast het postcrossen over de hele wereld kwam ik ook op facebook groepen terecht waar Nederlands talige postcrossers kaartjes met elkaar uit wisselde .

Ik vond vele merken kaartjes super leuk ! maar had toch wel een duidelijke favoriet en dat is Oktoberdots ! De kaartjes van oktoberdots zijn namelijk echt allemaal zo verschillend en uniek . Momenteel is Babet bezig met een compleet nieuwe collectie en ik kan niet wachten tot ze deze uitbrengt .

Mijn favoriete serie van Oktoberdots is toch wel harry potter ! Maar sinds ik helemaal verslingerd ben aan de boeken van schaduwhunters vind ik de schaduwhunter serie natuurlijk ook heel erg gaaf !

 

Zoals je op de foto hier boven kunt zien heeft oktoberdots niet alleen super leuke kaarten maar ook nog eens super leuke boekenleggers ! alles wat in deze categorie staat  https://www.oktoberdots.nl/product-categorie/fantasy/ kun je nu halen met 15 % korting als je de code Bookstamel15 gebruikt hoe leuk is dat !

Ik wens jullie een fijne dag

Liefs melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s