Review vanuit het hart : Ash princess

Hoi Allemaal

Een maand geleden had ik mijn aller eerste boekenclub bij bek boek en bijzonders in Veghel . Hoewel ik het super spannend vond omdat ik het gewoon spannend vind om nieuwe mensen te leren kennen . Maar ik vond het gewoon heel erg leuk ! Omdat het onze eerste boekenclub was kregen we het boek Ash Princess geschreven door Laura Sebastiaans van uitgeverij young and awesome hoe gaaf is dat ! En nou was gisterenavond dus de avond om het boek te gaan bespreken en kan ik dus eindelijk mijn review gaan schrijven.

20181004_184233

Laten we beginnen met de cover ! want die vind ik echt prachtig ik vind de kroon van as echt super goed passen bij de titel natuurlijk . En de donkere achtergrond maakt het helemaal af vind ik . De cover vind ik dan ook erg goed bij het boek passen simpel maar toch word je er heel erg nieuwsgierig van .

Voor ik aan het boek begon had ik niet heel veel verwachtingen . Het boek was namelijk pas nieuw verschenen en de meeste van mijn bookstagram vrienden hadden hem dus ook nog niet gelezen . Ik vond het dan ook wel eens een keer lekker om er gewoon zonder verwachtingen in te duiken .

De achterflap van het boek geeft ook nog niet heel veel prijs van waar het boek over gaat . Dit is de tekst die erop staat : Ze hebben alles van me afgepakt. Mijn moeder. Mijn naam. Mijn kroon.

20181004_184224.jpg

Sinds de belegering woon ik als een gijzelaar in het paleis waar nu de Kaiser de dienst uitmaakt. Ik ben niets meer dan zijn marionet, zijn asprinses. Maar de tijd van bang zijn is voorbij. Want ik ben Theodosia, koningin van Astrea. Ik zal mijn rechtmatige plaats weer innemen en mijn volk redden, tegen elke prijs.

Ik vond de schrijfstijl van Laura Sebastiaans lekker vlot en makkelijk om te lezen . Aan haar schrijfstijl kon je niet echt merken dat het haar debuut boek was en dat vond ik zeker een plus punt . Het verhaal zelf kwam voor mij wat kabbelend en langzaam op gang . En toen ik er eenmaal in zat en het lekker weg las was daar al weer het einde . Omdat het boek een eerste deel is uit een triologie is het een vrij open einde waardoor ik natuurlijk wel super benieuwd ben naar het vervolg boek .

20181004_184126

Het boek krijgt van mij drie sterren dit hadden er meer kunnen zijn maar zoals ik hier boven al schreef vond ik het boek wat langzaam op gang komen en zonder al teveel te verklappen vond ik het stuk tussen Theodosia en de prins niet veel toevoegen . ik ging me eerder storen aan het feit dat ze maar blijft herhalen dat ze hem echt niet leuk vind .

Wat vonden jullie van Ash Princess ?

Liefs , Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s