A Spookisch book swap !

Hallo lieve boeklovers !

Hebben jullie wel eens mee gedaan met een boeken swap ? Ik doe momenteel mee aan mijn aller eerste boeken swap . Swappen is voor mij niet onbekend want ik doe al jaren aan postcrossing . Ik heb dan ook een tafel bekleed met postzegels en ben bezig met mijn boekenkast . Maar nu kwam ik toevallig op het blog terecht van Kwante in wonderland waar ik een aankondiging zag voor een halloween boeken swap . En toen was de verleiding dus te groot ! Boeken , Swaps en snailmail en dat allemaal in een ding iets beters bestaat er toch niet .

Dus na een paar weekjes wachten kreeg ik mijn lootje ! Super spannend natuurlijk want je wilt toch een pakket maken wat echt bij degene past die je trekt . Alleen ken je deze persoon niet persoonlijk dus dat maakt het soms erg lastig . Maar ik had geluk ik trok een lootje waar ik zeker wel wat mee kon . Dus ging ik aan de slag ! Ik kan natuurlijk nog niet alles verklappen want dat is niet leuk !

20181012_160528

Maar ik maakte in elk geval dit spookje in halloween thema met een mooi oranje jasje aan en een heksenhoedje op . kocht een heleboel glitters in Halloween thema ik weet niet of me lootje daar zou blij mee is het geeft een hoop rommel maar het ziet er wel ontzettend tof uit toch ! Kocht 2 leuke boeken van mijn lootjes haar verlanglijstje en nog heel veel meer .

Wil je nou ook eens  mee doen met een bookisch swap houdt dan vooral het blog van kwante in wonderland in de gaten want ze organiseerd er 4 per jaar .

Liefs , Melanie

One thought on “A Spookisch book swap !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s