Fijne feestdagen

 

bitmoji-20181211091934Hallo lieve lezers ,

Zo op de laatste dagen van 2018 wil ik nog even stil staan bij het afgelopen jaar . Een jaar vol ups en downs voor mij maar waarvan ik toch volop heb genoten ! Een van de hoogte punten in 2018 is voor mij toch wel het opstarten van mijn blog bookstamel en de vele leuke contacten die ik daar aan over heb gehouden ?

Ik wil onder andere Futuro uitgevers bedanken voor hun vertrouwen in mijn blog en de leuke samenwerkingen in 2018 en hun super leuke kerstkaartje . Ik zeg tot 2019

Daarnaast wil ik Yvonne Franssen , Chinouk Thijsen , Judith Visser , Bernadette Lugies , Marieke Simmons , Madelein Kerseboom , Mascha Gesthuizen , Carlie van Tongeren , Miranda Hillers en Kate Paris bedanken voor de leuke samenwerkingen aan de blogs van eigen bodem . Voor hun tijd en energie maar boven al voor hun super leuke interviews en mooie boeken . Bedankt dat jullie mij de kans hebben gegeven om het Nederlandstalige boek waar ik zo van houdt te promoten

Ook Dutch Venture Publishing en Harper Collins holland wil ik super bedanken voor het sturen van recensie exemplaren en de samenwerkingen die ik met hun auteurs heb mogen doen !

En dan als laatste maar misschien wel belangrijkste wil ik jullie de lezers van mijn blog bedanken voor een mooi jaar ! En hele fijne feestdagen wensen .

En tot in 2019 allemaal want dan gaan we weer allemaal super leuke dingen doen !

Liefs , Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s