Let me know : Week 1

 

bitmoji-20181211092126

Happy New Year . Jaja het is tijd om het nieuwe jaar in te luiden met een nieuw terug kerend onderwerp op mijn blog ! Let me know of terwijl laat het me weten . Met deze topics is het de bedoeling dat we elkaar beter gaan leren kennen ! Elke week zal ik een leuke vraag stellen en ook mijn antwoord erop geven . En daarna is het aan jullie want ik ben echt heel benieuwd hoe jullie over bepaalde dingen denken .

Omdat ik in jan ook nog eens 36 word jeetje help dat is oud ! En ik dus wel van een feestje houdt maar ook van delen dacht ik dat het wel leuk is om dit nieuwe jaar goed te starten en mijn feestvreugde met jullie te delen . Want als je deelt en elkaar lief hebt is het leven een stuk leuker !

Dus iedereen die deze eerste week een leuke comment achter laat over de vraag gaat in meneer random org en maakt kans op het winnen van een boek naar keuze ter waarde van max 15 euro . Dit boek stuur ik naar je toe samen met een leuke boekenlegger en een mooie kaart . Vergeet dus niet om je email erbij te zetten als je een comment achter laat . Ohjaaa je hebt tot 7 jan om je comment achter te laten en in de nieuwe vraag op 8 jan maak ik de winnaar bekent .

tadadada het topic van deze week is :

Welk boek op jou TBR lijst ligt daar al heel lang en wil je in 2019 nou echt wel eens een keer uit lezen ?

Voor mij zijn dat er eigenlijk heel erg veel ! ja het zal je misschien verbazen aangezien ik zoveel boeken lees maar sinds ik mijn blog ben begonnen lees ik dus ook echt heel veel boeken voor recensies . En blijven de boeken die ik zelf koop vaak wat langer op me plank liggen . Niet dat dit nodig is want ik kies er zelf voor om eerst de boeken voor recensies te lezen omdat ik deze niet te lang op de plank wil hebben liggen .

20181217_185341-12762101647374145191.jpg

Maar een van de boeken heel hoog op mijn TBR lijstje is schaduw van de vos en voor alle andere boeken heb ik nu ook een hele leuke oplossing . Ik heb namelijk zo’n schattig boeken potje gekocht waar je papiertjes in kunt doen met alle boeken erop die je nog moet lezen en dat is natuurlijk super leuk want elke keer als ik dan tijd heb voor een boek uit eigen boekenkast kan ik er een blaadje uit grabbelen en dat boek mag ik dan gaan lezen !

Ik ben benieuwd naar jullie TBR boeken.

Liefs , Melanie

 

22 thoughts on “Let me know : Week 1

 1. Ik ben hier vorig jaar al flink mee bezig geweest, om de boeken te lezen die er al een tijdje liggen. Waar ik niet aan toe ben gekomen is Kiss of Deception, terwijl dat wel steeds mijn voornemen was. Dat gaat dit jaar dus gebeuren! ☺️

  Like

  1. Eyeloveprint dan ben je dit jaar al goed bezig geweest ! Ik heb zoveel boeken die ik nog wil lezen dat steeds als ik er een uit lees er weer een nieuwe bij komt . Ik ben benieuwd naar wat je van Kiss of Deception vind . Laat je het even weten als die uit is ?

   Like

 2. Ik wil echt al heeeel heel heel erg lang “De glazen troon” serie van Sarah J. Maas lezen.. dus om te beginnen wil ik heel graag eindelijk eens deel 1 gaan lezen!! Het is nogal een lange serie, ik denk dat ik het daarom maar uit blijf stellen.. maar aangezien haar andere serie (hof van serie) echt een van mijn favorieten is.. Is het de hoogste tijd!! Happy New Year!!

  Like

  1. ooooh de glazentroon vond ik helemaal geweldig . De andere delen moet ik nog even bij elkaar sparen mar ik snap wel dat je het lastig vind om er in te beginnen want het zijn idd veel en dikke boeken .

   Like

 3. Zooooveel boeken die ik nog wil lezen, of in sommige gevallen, wil uitlezen… oeps! Ik wil dit jaar heel graag de De Glazen troon serie uitlezen omdat ik halverwege 2018 ergens gestrand ben in boek 5 en nooit meer verder ben gegaan :/
  Ook staat De serie van De Rode Koningin al mega lang in mijn kast, omdat ik al die tijd heb gewacht op de vertaling van boek 4. Maar aangezien hij waarschijnlijk niet meer vertaald gaat worden, ga ik er toch maar eens in beginnen haha

  Like

  1. oooooh de rode koninging serie staat ook al lang op me lijstje om te gaan lezen . Wel jammer dat boek 4 dan niet meer vertaald gaat worden . Dat vind ik altijd het nadeel van vertaalde boeken .

   Like

 4. Er staan veel boeken in mijn kast die daar helaas al lang staan, maar Als Je Het Licht Niet Kunt Zien van Anthony Doerr is denk ik 1 van de oudste. Die wil ik zeker uitlezen. Ook wil ik graag Morgenrood van Stephanie Meyer lezen zodat die serie uit is want daar doe ik ook al 2,5 jaar over.

  Like

 5. Ik heb nog veel boeken op mijn tbr lijst staan, bovenaan staat op dit moment toch wel de stouter serie, eerste 3 boeken gelezen maar nog geen tijd gehad verder te gaan (ook omdat er zoveel leuke boeken zijn)

  Like

 6. Waar zal ik beginnen? Ik wil graag de serie van AJ Arlidge lezen die staan al even klaar op de boekenplank en de zeven zussen.
  Verder ben ik net begonnen met een boek van Patricia Snel; Expat Exit wat tot nu erg leuk en spannend is dus ben ook wel benieuwd naar andere boeken van haar😊

  Like

  1. De zevenzussen heb ik net deel 1 van gelezen en die vond ik erg goed . Die is door de chicklit Jury ook als boek van het jaar verkozen .

   Like

 7. Ik heb geen boeken liggen die nooit gelezen zijn en ik graag wil lezen. Ik wil wel graag boeken lezen van vandaag die ik heb gekregen. Dit zijn Mijn hele leven lang en wintertranen. Ik wens je een fijn 2019. Liefs!

  Like

 8. Wat een leuke actie! Wel een lastige vraag. Er zijn zoveel boeken die ik in 2019 graag wil lezen.The Fates Divide staat al even op mijn TBR en wil ik heel graag gaan lezen in 2019. Ik heb enorm van deel 1 genoten, maar wil eigenlijk deze serie niet uitlezen. Omdat ik niet wil dat er een einde aankomt (herkenbaar?) Dus ik stel het lezen voor dit boek steeds uit haha. Waarschijnlijk ga ik deel 1 nu herlezen, zodat ik er nog langer van kan genieten 😉

  Like

  1. ik herlees ook graag eerst de vorige delen het frist me geheugen dan ook weer even op . Maar het is idd altijd balen als een goede serie tot zijn eind komt .

   Like

 9. Oehh de serie die al super lang op mijn TBR lijst staat is de vrees me serie van Tahereh Mafi!! Ik moet nog 1 deel waardoor ik het telkens uitstel om aan te beginnen. Ik wil namelijk gelijk de serie uitlezen!

  Hopen dat ik win, dan kan ik serie misschien wel compleet maken en aan beginnen ♡

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s