Van eigen bodem : Christine Charliers 2

bitmoji-20181211091857

Hallo lieve lezers van bookstamel .

Meestal stromen de blogs zo uit mijn pen . Maar in dit geval vind ik het een beetje lastig .  In blog twee vertel ik namelijk altijd uitgebreid over de boeken van de auteur . In dit geval heb ik deel 1 en 2 van in de ban van de wolf al gelezen en er ook een recensie van geschreven . Daarom lijkt het mij gewoon veel handiger om dan maar gewoon de links naar die recensies met jullie te delen . Dat ga ik dus zo doen maar tja alleen de linkjes delen en zeggen wat ik van deel 3 verwacht is ook zo saai he !

Dus is het tijd voor een Quiz !

  1. Wanneer kwam het boek In de ban van de wolf van Christine Charlier uit ?
  2. Hoeveel kinderen heeft Christine
  3. Hoe word Christine op facebook ook wel genoemd ?
  4. Hoeveel huisdieren heeft Christine ?
  5. Welke droom van Christine is in vervulling gegaan .
  6. Wanneer kwam het laatsten boek De strijd met de witte wolf uit ?
  7. Hoeveel boeken van Christine heb jij al gelezen ?

Laat je antwoorden achter in een comment 🙂 Er zit niet echt een prijs aan vast maar uit alle comments kies ik er een die ik een leuk envelopje stuur met een mooie kaart boekenleggers .

Oke terug naar de boeken van Christine de recensie van In de ban van de wolf lees je hier en de recensie van de jacht op het antiserum hier .

Ik ben echt reuze benieuwd naar dit laatste deel van de serie In de ban van de wolf .

Ik durf stiekem eigenlijk niet aan dit boek te beginnen terwijl ik echt sta te springen om te lezen hoe het afloopt met Esther en Jonathan . Maar ik heb nog geen zin om afscheid te nemen van ze . En ook niet van Hector al ben ik reuze benieuwd hoe deze personage zich nog ontwikkeld in het laatsten boek . Want zullen Esther en Jonathan nu eindelijk weer rust krijgen ? Zullen ze het anti serum vinden ? En worden ze dan eindelijk gelukkig . Jeetje zoveel vragen waar ik waarschijnlijk in dit deel een antwoord op zal krijgen . Nu maar hopen dat het einde me niet teleurstelt want tot nu toe vond ik deze serie zo ontzettend goed .

Liefs , Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s