Bookstagrammer in the spotlight : Marieke Books

bitmoji-20181211092035

Hallo Lieve Lezers van Bookstamel

Wat heb ik gisteren een ontzettend leuke dag gehad . Er kwamen twaalf gezellige postcross vriendinnen op visite voor een heerlijke high tea . Weetje wat het leuke was dat iedereen iets lekkers heeft gemaakt voor deze High tea dus hadden we lekker veel verschillende hapjes . En natuurlijk een berg lekkere thee in verschillende smaken .

Maar het is weer tijd jullie voor te stellen aan een nieuwe bookstagrammer en dit keer is dat Marieke_Books . Marieke is 20 jaar en studeert biologie . Als Marieke niet aan het studeren is dan is ze vaak met haar neus in de boeken te vinden . Want ze leest erg graag . Daarnaast blogt ze op haar eigen blog Marieke’s Books over boeken . Netflixen vind ze ook een erg leuke bezigheid al heeft ze daar niet zo heel veel geduld voor .

20160601_115258-2

Natuurlijk heb ik Marieke ook nog een aantal vragen mogen stellen .

1 Als ik je instagram feed bekijk zie ik veel vrolijke kleurtjes , Maar welke kleur is nu je favoriet ?

Rood, dat vind ik zo’n mooie kleur! Van jongs af aan is dat altijd al mijn favoriete kleur geweest.

2 Hoe ben je ooit begonnen met Bookstagram ?

Ik volgde al enkele bookstagrams met mijn persoonlijke profiel, maar dat werden er steeds meer. Het leek me ook erg tof om zelf foto’s van mijn boeken te maken, dus besloot ik mijn bookstagram te maken. Bij mijn eerste foto’s lette ik niet op belichting en dergelijke. Ik maakte gewoon een foto als ik een boek aan het lezen was, of als het uit was. Nu doe ik dat niet meer en is mijn feed iets gestructureerder.

3 Welk boek was je favoriet in 2018 ?

De deal van Elle Kennedy. Dit vond ik zo’n ontzettend tof boek. Zo tof zelfs dat ik het boek in mei heb gelezen en in december al weer heb herlezen. Heerlijke personages en toffe verhaallijn.

2018-05-16 03.56.41 1.jpg

4 In welke tijd zou je wel willen leven ?

Gewoon deze tijd denk ik. Ik vind het wel prima zoals het nu gaat. Maar als ik een andere tijd moet kiezen, dan de tijd van Pride en Prejudice, maar dan wel met mijn eigen mister Darcy.

5 Wie is jou favoriete personage en uit welk boek komt die ?

Rhysand uit Hof van Mist en Woede. Hij is zo ontzettend leuk en sexy. Dankzij hem ben ik enorm fan van deze serie.

6 Heb je nog leuke hobby’s naast het bookstagrammen ?

Bloggen! Ik wilde een plekje op het internet waar ik mijn boekenfoto’s en recensies samen kon plaatsen en dat werd mijn eigen blog.

IMG_20180120_150331_283.jpgDankjewel Marieke voor het beantwoorden van mijn vragen . Ik vond het super leuk om je beter te leren kennen .

Liefs , Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s