Bookstagrammer in the spotlight : Yinsbooks

bitmoji-20181211092035Lieve Lezers van Bookstamel ,

De week is weer voorbij ! En dat betekend dat het weer tijd is om kennis te gaan maken met een nieuwe bookstagrammer. Naast lezen vind ik het super fijn om uren te surfen op instagram opzoek naar de leukste bookstagrammers . Al die toffe boeken foto,s en verslagen vind ik heerlijk om te zien en op die manier ontdek ik ook een heleboel leuke nieuwe boeken en Auteurs.

_IMG_1089.JPG

Vandaag gaan we kennis maken met Yin . Yin is 23 jaar jong en studeert maatschappelijk werk en dienstverlening (social work ) ze zit momenteel in haar laatste jaar . Yin begon in mei van het jaar 2018 met bookstagram en vind het super tof dat ze deze community heeft ontdekt ! Ze houdt ervan om haar passie voor lezen met anderen te bespreken en te delen . Daarnaast laat ze zich graag inspireren door andere bookstagrammers en praat ze graag met hen over boeken . Ze vind het super leuk om foto’s te maken van een boek en die in de spotlight te zetten , Ze is dan ook trots op haar foto’s . Foto’s plaats ze wel in haar eigen tempo omdat ze het belangrijk vind om er plezier in te houden .

1 Je bent net als ik gek op katten ! heb je zelf ook katten ?Jaaaa ik ben een echt kattenvrouwtje hahaha! Ik heb een hele lieve, klungelige rode kater: Sok en sinds oktober een super schattige deugniet poes: Beer. Ik heb ze ook weleens gebruikt als instamodel, je ziet ze op mijn feed. Ze hebben nog wel eens ruzie maar zijn nu wel gewend aan elkaar.

2 Welk boek dat in 2019 gaat uitkomen kijk je enorm naar uit ?Ik kijk ENORM uit naar de royals serie van Erin Watt en dan het 5e boek: gevaar. Ik ben verliefd geworden op die serie en verslind die boeken in een dag. Daarnaast kijk ik ook echt heeeel erg uit naar Duistere troon van Kendare Blake, het vervolg op koninginnen! Ik moest heel erg in dat verhaal komen maar eenmaal op de helft was ik verkocht, en de cliffhanger got me like…..OMG ! 

img_20180604_163627_823

3 Op welke plek lees je het liefst ?Ik lees het liefst in bed of in de tuin in de zon!

4 Als je zelf een teablend mocht samen stellen of bookisch kaars voor een personage welk personage zou het dan zijn en welke smaak of geur ? Leuke maar hele moeilijke vraag! Ik zou denk ik een keer een hele mooie kaars willen met geuren van jasmijn, eucalyptus en yu zu. Dit lijkt mij heerlijk rustgevend en fris. Ik zou deze samenstellen voor Hoshiko uit showstopper ik vind namelijk dat zij echt een keer mag ontspannen met alles wat zij heeft meegemaakt. 

5 Welke bookstagrammer zou je graag in real life willen ontmoeten?Oeff, das ook een moeilijke vraag. Heel veel bookstagrammers! Er zijn zoveel lieve en leuke inspirerende bookstagrammers. Maar een paar die nu in mijn hoofd opkomen zijn: bookspalace_kirsten, jenniferleest, fatimahsneverland, honeybookz, larissaglamourbooks. En nog veel meer haha!

IMG_20181103_163031_220.jpg

6 Wie is je favoriete auteur van Nederlandstalige bodem . Ik ben een super fan geweest van Heleen Vreeswijk, ik vond de onderwerpen waarover zij schreef erg goed. Ook lees ik graag boeken van Simone van der Vlugt. Voor de rest lees ik eigenlijk niet veel boeken van nederlandse bodem maar ik sta open voor aanbevelingen 🙂 

Nou Yin voor aanbevelingen voor auteurs van eigen bodem zou ik zeggen neus een rond bij mijn blogs van eigen bodem want daar kom je er heel veel tegen en geloof me we hebben super veel goede auteurs van eigen bodem .

Liefs , melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s