Let me know : Week 6

bitmoji-20181211092126

 

 

Oooh help ik ben vorige week helemaal vergeten om de let me know post te plaatsen dat is natuurlijk niet zo handig he ! Maar deze week zijn we terug van vakantie en hebben we lekker uitgewaaid dus we kunnen weer volop aan de slag .

Dit keer ben ik eigenlijk wel eens reuze benieuwd welke auteurs van eigen bodem jullie graag nog eens op mijn blog willen zien 🙂 dit mogen beginnende auteurs zijn maar ook super bekende auteurs . Wie weet ontdek ik op die manier nog wel een leuke Nederlandstalige auteur die ik nog niet ken . 

Ik heb natuurlijk zelf ook nog een groot wensenlijstje van auteurs die ik graag nog eens op mijn blog zou willen zien. Een van de grootste namen die ik nog heel heel graag wil interviewen voor mijn blogs van eigen bodem is Chantal van Gastel . Zij heeft natuurlijk al heel wat goede boeken op haar naam en daarnaast ook al een aantal films . Voor mij zou het een droom zijn als zij zou meewerken aan mijn blogs van eigen bodem . 

Ook Jackie van Laren lijkt me super leuk om eens mee samen te werken aan mijn blogs van eigen bodem . Maar dit zijn dan ook gelijk 2 grote namen terwijl er nog super veel andere leuke auteurs zijn waar ik mee zou samen willen werken maar ja ik moest een keuze maken .

De komende maanden gaan we in elk geval nog kennis maken met super leuke auteurs van eigen bodem . Zoals Kelly ter Velde , Karen Wijns , Miranda Peters , Mirjam Mous , Dianne arentsen , Marina Folkers , Joost Uitdehaag en nog vele andere ik zou zeggen houdt de blog dus goed in de gaten ! En kom maar op met jullie antwoorden .

Liefs , Melanie

 

2 thoughts on “Let me know : Week 6

  1. Favo NL auteurs: Mijn grote favorieten zijn Jackie van Laren en Lisette Jonkman.. Maar ook Chantal van Gastel, Emma Anna, Lizzie van de Ham, Lily Frank vind ik ontzettend fijne en leuke auteurs!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s