Vier de liefde met Marieke Simons

bitmoji-20181211092035

Lieve Lezers van Bookstamel .

Vandaag vieren we de liefde ! Ja ik weet valentijnsdag is alweer 2 dagen geleden . Maar hier vieren wij geen valentijnsdag want op 16 februari vandaag dus zijn mijn vriend Martijn en ik alweer 8 jaar bij elkaar . Dus wij vieren altijd op 16 februari dat we zoveel jaar bij elkaar zijn .

De liefde vier ik dit keer met jullie want ik mag namelijk een gesigneerd exemplaar van Geheim Akkoord van Marieke Simons winnen ! Hoe tof is dat . En je hoeft niet eens zo veel te doen om kans te maken op dit super leuke boek .

Wat moet je doen : 

Marieke Simons volgen op Facebook of Instagram allebei zou natuurlijk helemaal leuk zijn . Bookstamel volgen op Facebook of Instagram te volgen ook hier geld allebei zou super tof zijn .  En mij hier op het blog of op Instagram vertellen hoe jij de liefde van je leven hebt ontmoet ? Heb je nou geen liefde in je leven als zijnde partner wees creatief misschien heb je een huisdier of  je beste vriendin etc .

Maar hoe hebben Marieke en Ik dan onze partners ontmoet ? Ik hoor het jullie denken .  Laat ik met me eigen beginnen ! Mijn vriend en ik hebben elkaar namelijk online leren kennen . We speelde beide een online Game . Op die Game speelde je met een groep (Gilde ) tegen andere groepen op een soort van zeekaart . Je kan dus een bootje maken en die steeds sterker maken en daar dan oorlogje mee spelen , ondertussen kun je allerlei missies en testen doen . Omdat je samen vaart met een gilde zaten we met de mensen uit ons team op teamspeak . Dat is een programme via waar je met een hele groep met elkaar kunt praten maar je kunt elkaar dus niet zien . Martijn en ik speelde zo’n 2 jaar in dezelfde gilde en kletsten heel wat af over het spel maar maakte ook aardig wat flirtende geintjes . Na zo’n 2 jaar spraken we met de hele gilde af om te gaan wokken en daar sprong de vonk eigenlijk al over maar op dat moment dacht ik nog nee dit kan niet . Mijn vriend is namelijk 6 jaar jonger als mij en ik had al een kindje . Maar liefde laat zich niet tegenhouden en toen een wederzijdse vriend uit het spel mij vertelde dat Martijn mij ook wel heel erg leuk vond was het hek van de dam en besloten we om wat af te spreken . Die dag was het gelijk raak en is mijn vriend eigenlijk nooit meer weg gegaan een jaar lang reisde hij elk weekend 1,5 uur op en neer om bij mij te zijn ( super lief !) dit waren we naar een jaar zo bui dat we besloten om samen te gaan wonen . Martijn ging op zoek naar een baan bij mij in de buurt gaf zijn oude baan op en nu zijn we dus vandaag alweer 8 jaar samen , en nog net zo verliefd als nooit tevoren . 

Marieke ontmoete haar partner zo :

Tinder, Happn, Pepper, genoeg opties tegenwoordig om online nieuwe liefde te vinden. En toch komt het dan alsnog uit een onverwachte digitale hoek, alleen omdat ik mijn straal vergat in te stellen. Al het goede komt van ver, nou dat is gebleken. Via via kwam ik op een voor mij onbekende redelijk nieuwe liefdessite, waar ik wat kleine details invulde over mijzelf en meteen een klik had met iemand, uit een dorp ergens…. Ach hoe ver kan het zijn, dacht ik nog? Laten we gewoon afspreken en dan zien we wel. Het was die dag erg warm weet ik nog, dus luchtige kleding en wachten bij de appie. Originele date, je moet toch ergens afspreken. Tot dat moment vroeg ik me altijd af of HET bestaat, al dat romantische geneuzel in films, liedjes en andere media waar mensen over neuzelen. Vast niet voor mij weggelegd, maar hoe cliché ook HET bestaat. We zagen elkaar en het klikte gewoon. De appie hebben we meteen misbruikt voor boodschappen, want we hoefden niet naar een restaurant. We gingen samen koken en sindsdien zijn we samen. Vanwege de afstand koken we alleen samen in het weekend, oké kookt hij, want ik ben daar niet zo heel goed in. En soms heel soms als ik bijna twee uur in de auto zit om naar hem toe te rijden, denk ik oké een straal instellen was toch wel slimmer geweest. Maar als ik hem dan zie, weet ik dat afstand een tijdelijk probleem is. Dat lossen we ooit wel op, tot die tijd genieten we en zijn alle stomme clichés waar. Want ook toeval bestaat niet….
En nu zijn jullie aan de beurt ! Vertel het ons hier of op instagram en wie weet heb jij dan binnenkort een gesigneerd boek van Marieke Simons in je brievenbus liggen . 
Liefs , Melanie

 

 

One thought on “Vier de liefde met Marieke Simons

  1. Mijn man heb ik ook al online ontmoet. 15,5 jaar geleden voor de tijd van tinder, facebook e.d. Maar er bestond wel al zoiets op redbox. We reageerden op elkaars profielfoto (en dat was eigenlijk niet echt positief want ik had een voetbalvlag van de tegenpartij als profielfoto) en begonnen toen de chatten. Uuuuren gebabbeld via msn-messenger en enkele maanden later maakten we voorzichtig eens een afspraak (met mijn vriendin mee want je weet maar nooit welke gek ik op internet had ontmoet). Een week later dumpte ik mijn toenmalige vriend en werden we een koppel. Ondertussen zijn we al 10,5 jaar getrouwd en hebben we 2 kinderen. Mijn instagram is: marieke_leest maar ik geef liever deze info niet zomaar bloot op een instagrampagina 😉😉.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s