Let me know week 7

bitmoji-20181211092126

Hallo Lieve Lezers van Bookstamel ,

Ik zat eens even een beetje te brainstormen . Inmiddels heb ik aardig wat bookstagrammers in de spotlight gezet en ben ik eigenlijk wel toe aan een beetje variatie daarin . Dus lijkt het mij super tof om eens mijn mede bloggers in de spotlight te zetten . Ik ben namelijk niet zo van de onderlinge blog strijd die je soms wel eens ziet ik ben meer het type van elkaar steunen want we delen allemaal een passie voor boeken .

Dus mijn vraag van vandaag is super simpel !

Wie o wie heeft er een leuk boekenblog en zou wel eens in mijn spotlight willen staan . En waarom zou ik jou blog moeten kiezen voor de spotlight . 

Heb je zelf nou geen blog vertel me dan gerust welke blogs jij graag leest wie weet kan ik een van die blogs dan vragen of ze willen mee werken aan mijn spotlight !

Nou dat is nog eens een korte vraag of niet hahaha .

Liefs , Melanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s