Van eigen bodem : Karen Wijns 2

wp-15507291874513300005994579283472.png

Lieve Lezers van Bookstamel ,

Hebben jullie de afgelopen tijd ook zo genoten van het mooie weer ? Ik word daar altijd zo vrolijk van he als het zonnetje weer begint te schijnen . De afgelopen weken heb ik dan ook heerlijk mijn boeken in het zonnetje kunnen lezen . Wat is eigenlijk jullie favorieten leesplek ? Mijn favoriete leesplek is heerlijk boven op mijn bed/bank in mijn boekenkamer waar het zonnetje heerlijk precies door het raam op schijnt . Of buiten in de tuin .

Maar vandaag gaan we het hebben over mijn verwachtingen voor het boek hard tegen hart van Karen Wijns hebben . Karen heeft haar boek uitgegeven bij Dutch Venture Publishing en het is haar debuut boek . Dus vandaar dat ik deze keer niet zoveel kan vertellen over de andere boeken van Karen maar deel 2 is ze momenteel aan het schrijven !

Daarom lijkt het me leuk om jullie deze keer een beetje te vertellen wat ik van het boek verwacht . Het boek gaat over prinses Katharina die op jonge leeftijd gevlucht is uit het koninkrijk van haar vader . Ze ontmoet prins Victor als ze de opdracht krijgt om de beveiliging op het kasteel te controleren . Vanaf dat moment weet Katharina dat prins Victor voor moeilijkheden gaat zorgen . 

Ik ben vooral heel erg benieuwd wat er met Katharina is gebeurd waardoor ze is weg gevlucht uit het paleis van haar vader . Wat is de reden dat ze is ondergedoken ? Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar wie prins Victor is . Ook verwacht ik een mooie opbouw te zien naar de liefde tussen prins Victor en Prinses Katharina tenminste ik neem aan dat deze twee een liefdes relatie ontwikkelen . Verder hoop ik dat er meer achter het verhaal zit dan alleen de prins en prinses die verliefd worden op elkaar . Dat je mee kunt leven met de personages . 

Wat ik nu echt van het boek vind dat lezen jullie natuurlijk volgende week in mijn recensie .

Heel veel liefs ,

Melanie

 

19 thoughts on “Van eigen bodem : Karen Wijns 2

 1. ja nu ben ik toch wel nieuwsgierg geworden wat je van het boek vindt…als ik de beschrijving lees is het net niet mijn ding..

  Like

 2. Wie is eigenlijk de doelgroep voor het boek? Als ik je blogpost lees lijkt het de ene keer of het een kinder/jeugdboek is, terwijl ik even later weer denken dat het voor volwassenen is.

  Like

  1. Mijn doelgroep is mensen die van Nederlandstalige Auteurs en boeken houden . Ik richt me niet op jeugd of volwassen dus je hebt gelijk er staan zowel jeugd als volwassen boeken op maar 99% is dus geschreven door Nederlandstalige auteurs . Mijn doel met dit blog is de Nederlandstalige auteurs onder de aandacht brengen en laten zien dat lezen en schrijven met dyslectie ook gewoon heel leuk is .

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s