Let me know : Wat wil jij weten van bookstamel ?

wp-15507291787938602832648678276868.png

Hallo lieve lezers van Bookstamel ,

Nog even en dan is het zover en mag ik onder het mes ! Bah ik vind het veel te spannend ik ben soms ook echt zo’n watje he !  Maar echt tijd om me druk te maken heb ik deze week ook niet want ik moet alle blogposten zoveel mogelijk inplannen tot eind april in de hoop dat ik dan weer normaal kan typen . En donderdag ga ik voor het eerst naar de boekenclub in Denbosch super spannend ! Maar ik heb er vooral erg veel zin in want ik spreek de meiden en heer al een tijdje via de app en Messenger en daar hebben we het super gezellig .

Het is alweer even geleden dat we de laatste let me know hadden maar ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe . Sinds kort heb ik namelijk de rubriek vraag het bookstamel . En nu wil ik dus voor deze rubriek ook nog een aantal blogs schrijven voor de komende 2 maanden maar helaas heb ik al even geen leuke vragen meer gehad . Dus vertel wat zou jij nou echt willen weten van mij aka Bookstamel . Je mag echt alles vragen en de leukste vragen ga ik beantwoorden in de blogs van vraag het bookstamel . 

En om er een feestje van te maken kies de random org een Lucky winner uit voor een boek . Dit boek kies ik uit op basis van de persoon die wint . Let op de winnaar krijgt het boek pas eind april begin mei thuis gestuurd vanwege de operatie .  De winnaar maak ik bekent 19 maart om 8.00 dus tot die tijd kun je meedoen . 

Onlangs had ik ook 2 prijsvragen een voor Jinxed en een voor Geheim Akkoord ik heb de winnaars al op instagram geplaats maar mocht je het gemist hebben . Jinxes is gewonnen door LarissaGlamourbooks je boek gaat maandag op de post . En Geheim Akkoord is gewonnen door Justonemorebook.nl jou boek is als het goed is gesigneerd en verzonden door Marieke . Laten jullie me even weten als die binnen is ?

Heel veel liefs ,

Melanie

33 thoughts on “Let me know : Wat wil jij weten van bookstamel ?

 1. Wat is jouw lijst met nog te lezen boeken voor 2019?
  Wat doe je als je aan een boek begonnen bent maar er echt niet doorheen komt?
  Welk boek zou je nooit aan iemand aanraden en waarom? En welke juist wel?

  Like

 2. Wat een leuk idee! Ik kende je site nog niet, maar heb misschien wel een leuke vraag: ik zelf heb er veel moeite mee om een boek niet uit te lezen en aan de kant te leggen als ik er eenmaal in begonnen ben. Ook als ik het boek eigenlijk helemaal niks vind. Heb jij dat ook en lees je een boek altijd uit of leg je ze ook wel eens aan de kant?

  Like

 3. Ik heb zo geen idee joh! Ik kende je site nog niet, dus ga eerst even rondsnuffelen… Veel succes met je operatie! Jinxed ben ik nu aan het lezen… 😉

  Like

 4. Veel succes met je operatie. Mijn vraag voor jou: Als je nog maar één boek mocht lezen voor de rest van je leven, voor welk boek kies je dan? En is dit een boek dat je al gelezen hebt of een boek dat je nog nooit las?

  Like

  1. Het is de eerste keer in den- bosch ik zat bij een boekenclub in Veghel maar helaas stopt die boekenwinkel over een paar maanden en is komende maand de laatste boekenclub daar . Precies een dag na me operatie dus ik hoop dat ik er even bij kan zijn maar ben er bang voor 🙂

   Like

 5. Succes alvast met de operatie! Ik vond deze vraag echt leuk omdat ik daardoor ging nadenken wat voor mij eigenlijk mijn kostbaarste boeken zijn. Stel je boekenkast vliegt in brand, maar je kan net 3 boeken redden, welke red je dan?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s