Van eigen bodem : Garvin Pouw 1

wp-15507291874513300005994579283472.pngLieve lezers van Bookstamel ,

Lieve lezers van Bookstamel , 

Jeetje, de tijd gaat echt als een sneltrein dit jaar ! Het eerste kwartaal is alweer voorbij en voor we het weten is het mei . Dat betekent ook dat mijn eerste blog verjaardag steeds dichterbij komt . Vorig jaar Juni ben ik namelijk begonnen met bloggenen toen had ik nooit kunnen bedenken dat ik er zo veel voldoening en plezier uit zou halen en dat het zo goed zou lopen . Dus tijd voor een bedankje aan jou als lezer, omdat ik het zonder jullie niet zou kunnen doen. 

20190312_201033.jpg

Vandaag is het alweer tijd voor de tweede auteur van eigen bodem voor deze maand, en dat is Garvin Pouw. Dus ik zeg: laten we maar gauw beginnen met hem voorstellen. 

Garvin Pouw (geboren te Gorinchem in 1977)is getrouwd en heeft 2 prachtige dochters . Hij is gaan schrijven rond zijn 16e Voor die tijd maakte hij al wel lange stripverhalen . Maar uiteindelijk is het schrijven, zoals hij het zelf zegt, weggelopen van het tekenen . Zijn motivatie om te gaan schrijven kwam vooral voort uit het feit dat hij graag in een andere wereld vertoeft . Hij heeft zichzelf ooit beloofd om de verhalen van Valtada zover mogelijk op te schrijven, hij ziet dat los van publicatie als zijn levensdoel . Afgelopen maand kwamen de eerste 2 delen van de Valtada serie uit en daar is hij dan ook ontzettend trots op . Het eerste boek dat Garvin ooit uitbracht is schaduwkoningin, dit boek speelt zich af in een heel specifiek deel van Valtada, dat de Valtaheet . Schaduwkoningin werd genomineerd voor o.a. de Harland Awards boekprijs voor het fantastisch genre en eindigde op de tweede plaats in de Hebban sf en fantasy clubprijs. Op dit boek komt over enkele maanden een vervolg . We kunnen dus wel zeggen dat Garvin als een speer gaat sinds zijn debuut boek . 

Naast schrijven is Garvin werkzaam in de kinderopvang en druk met zijn gezin. Zijn hobbies zijn, vakantie, wandelen, timmeren, lego-bouwen en tekenen.

Tot de volgende keer ,

Liefs Melanie

 

10 thoughts on “Van eigen bodem : Garvin Pouw 1

 1. Ik ken deze schrijver nog niet (en ik ben eigenlijk wel benieuwd waar het precies over gaat, behalve dat het fantasy is). De omslagen zijn mooi en doen mij vaag aan iets denken. Een andere serie boeken (niet Twilight, maar ik kan er even niet opkomen). Momenteel ben ik bezig in het derde boek van de thrillers van de schrijfster van Harry Potter, maar dan nu onder het pseudoniem Robert Gailbrath (als ik het goed zeg).

  Like

  1. Oooh ik hou van J.K Rowling haar schrijfstijl ook de niet Harry Potter boeken , Volgende week lees je wat meer over waar de boeken over gaan ,. Die week daarop kun je mijn recensie van Valtada deel 1 lezen , en die week daarop komt er een interview met de auteur ! super leuk allemaal dus je gaat zeker ontdekken waar de boeken over gaan .

   Like

  1. Ik stel in dit blog alleen de auteur aan de lezers voor . In latere blogs komen zijn boeken , recensie en een interview nog uitgebreid aan bod .

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s