Bookstagrammer in de spotlight : Bookafy

wp-15507291874513300005994579283472.png

Lieve lezers van bookstamel ,

Het is weer instagram tijd ! En jeetje ik ben nog steeds verbaasd over alle leuke bookstagram accounts die er zijn . Binnen kort ga ik ook een aantal blogs in de spotlight zetten ! Dus heb jij een super leuk boekenblog en wil jij wel eens door mij ondervraagt worden en shinen op mijn blog stuur me dan een mailtje op http://www.bookstamel.com.

IMG_8031.jpeg

Maar vandaag ga ik jullie voorstellen aan Sascha van de bookstagram Bookafy . Sascha is 19 jaar oud en woont in Beverwijk . Sascha is eigenlijk altijd met boeken bezig . Ze leest ze koopt ze ( teveel zegt ze zelf maar ik vind dat je nooit teveel boeken kunt kopen ) Kijkt youtube filmpjes over ze , maakt foto’s enzovoorts . Verder houdt Sascha enorm van reizen en volgen jaar gaat ze beginnen aan de opleiding waar ze al vanaf haar 12de van droomt namelijk Docent Engels . Engels is een enorme passie van Sascha . Ze leest dan ook echt alleen maar Engelse boeken. ( Wie weet kan ik er ooit nog overhalen een Nederlandstalig boek te gaan lezen 😛 ) En naast alles wat hier boven al staat vind ze het leuk om foto’s te maken , Naar de bios te gaan ( thuis kijkt ze geen tv of netflix ) en te zwemmen . 

 Ik stelde Sascha natuurlijk ook weer 5 korte vragen om haar wat beter te leren kennen .
1 Wat is je favoriete boek die je afgelopen jaar hebt gelezen ?
Ik vind het enorm lastig om te kiezen wat echt mijn favoriete boek van 2018 was maar ik denk dat dat dan toch Scythe is van Neal Shusterman. Toen ik dat boek las was ik zo verbaast, het was een genre dat ik nog nooit had gelezen en ik vond het zo enorm gaaf! Ik zou dat boek echt nog eens opnieuw willen beleven! 
2 Met welke 3 auteurs zou jij wel een tea party willen hebben ?
Sowieso met Karin Slaughter, Neal Shusterman en Julie Murphy, 3 van mijn favoriete auteurs en ik zou ze zo graag allerlei vragen willen stellen en uitvinden hoe ze in het echt zijn! Ze schrijven alle 3 echt compleet verschillende boeken maar juist daarom vind ik ze samen zo leuk! 
555F3602-50E4-490D-ACCD-B29C78641EFF.jpeg
3 Ben je wel eens naar een boekevent geweest ? zo ja hoe vond je het , zo nee zou je dat wel leuk vinden ?
Nee! Alleen een keer naar een boekenmarkt maar dat zou ik niet echt als een boekenevent zien. Ik zou het wel enorm gaaf vinden! Ooit wil ik echt een keer naar Yallfest in Amerika want dat lijkt me zo enorm gaaf! In nederland vind ik het een beetje lastig, ik twijfel om naar de nederlandse yalfest te gaan maar ik lees zelf echt alleen Engels en moet toegeven dat ik ook niet zo goed in nederlands kan lezen omdat mijn engels simpelweg vloeiender is, zeker met lezen. (naast dat ik er niet zo’n intresse voor heb) en nederlandse boeken events zijn vaak echt alleen op nederlands gefocussed dus dat vind ik lastig. 
4 Welke 4 boeken zou jij dit jaar nog willen lezen ?
Ik ben super excited om de study in charlotte serie te lezen! Ze staan al klaar in mn kast. Verder ben ik echt enorm enorm enorm benieuwd naar unsolved van James Patterson dat in Juni uitkomt, dat is de sequel op invisible en invisible was toch wel echt het beste boek dat ik in maanden heb gelezen. (Ik las deze in januari) Ook wil ik dit jaar nog meer boeken van Karin Slaughter lezen zoals good daughter.
5 Welke hobby’s heb je naast lezen ?
 Van alles! Ik ben echt gek op reizen en ben daar ook wel veel mee bezig, op het moment staan er denk ik zo’n 9 landen op het lijstje waar ik dit jaar nog heen ga! (wel in grotere reizen bij elkaar!) ook ben ik dol op concerten bezoeken en muziek, ik hou van zwemmen en ik heb 2 konijnen waar ik ook echt graag mee speel! 
55BF9C51-AED0-4EC2-9269-BA43A50699CD.jpeg
Super bedankt Sascha dat je mijn vragen hebt willen beantwoorden ik vond het erg leuk om je antwoorden te lezen .
Heel veel liefs , Melanie

7 thoughts on “Bookstagrammer in de spotlight : Bookafy

  1. Wauw, er komen zoveel titels voorbij waar ik nog nooit van gehoord heb! (Misschien een tipje om in de interviews alle titels met een hoofdletter te schrijven (zoals Invisible) dat leest lekkerder én weet je dat het om een titel gaat!)

    Like

  2. Erg leuk om zulke interviews te lezen. Ik ben ook fan van reizen en met negen landen op de planning heb je nog heel wat in het vooruitzicht, gaaf!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s