Mijn leven deel 1

wp-15529902628098921992929399300775.png

Hallo lieve lezers van bookstamel , 

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuw topic op mijn blog ! Naast de vraag het bookstamel topics lijkt het me leuk om jullie een kijkje in mijn leven te geven . Deze topics zullen sporadisch op de blog komen omdat ik me toch vooral op de boeken wil focussen . Maar zo nu en dan is het ook wel eens leuk om het over wat anders te hebben . 

Laten we beginnen met de operatie 🙂 gelukkig heb ik ook voor deze maand al heel veel van de blogs kunnen inplannen voor de operatie . De operatie zelf was zo voorbij maar het herstel word een langzame weg . Afgelopen week zijn de hechtingen eruit gehaald en ik mag langzaam aan proberen om het bovenste topje van me duim te bewegen . Geloof me dit gaat nog erg lastig en is heel pijnlijk . De komende maand heb ik dan ook nog een spalk om die me duim op een bepaalde stand houdt maar waarmee ik wel het bovenste topje kan bewegen . Na die 4 weken krijg ik een andere spalk en mag me duim recht staan ook deze spalk moet ik vervolgens weer 4 weken dragen . Pas daarna mag ik dus gaan oefenen met het buigen van het onderste deel van me duim .  Dus helaas pindakaas ben ik de komende maanden nog zoet . Daarnaast ging nu me middelvinger uit de kom waarvan we hopen dat het niet meer gebeurd nu het gips eraf is . Als het wel blijft gebeuren zal ik ook daarmee weer naar de handdokter moeten. Maar we zijn verder super positief ook al is het een lange weg voor nu ziet het er super goed uit .

Oke super spannend maar erg leuk nieuws ik heb me eerste 2 boeken events gepland ! Zo ga ik vandaag na de boekpresentatie van Esther Boek in Volkel dat ligt vlakbij de plaats waar ik woon . Ik ben reuze benieuwd naar hoe zo’n boekpresentatie gaat . Daarnaast is haar uitgever Hamley books er ook bij aanwezig en dat is een uitgever waar ik veel mee samen werk dus ik vind het super tof om de vrouw achter Hamley books ook te gaan ontmoeten . Daarnaast heb ik mijn kaartje voor Yaltival in Eindhoven gekocht super spannend maar ik heb er erg veel zin in . Ik vind het vooral erg spannend omdat ik er helemaal alleen naar toe ga en niet weet wat ik kan verwachten ik wil graag alles altijd van te voren gepland hebben en ook weten wat ik er van kan verwachten . Dus ben jij al ooit naar een Yaltival achtig festival geweest laat dan gerust een berichtje hieronder achter met wat ik er van kan verwachten . 

Wat misschien ook wel leuk is om met jullie te delen is dat ik vanaf 1 april weer ben gaan proberen om af te vallen . Tot al mijn gezondheidsklachten begonnen was ik erg slank vaak nog eerder te dun . Helaas door alle gezondheidsklachten waardoor ik de Horeca en het sporten steeds meer moest opgeven en het emotie eten na het onverwachte overlijden van me vader zijn er 30 kilos bij aan gekropen . En tja nu ben ik dus te dik zoals de meeste mensen zouden zeggen en daar begin ik me eigen steeds meer aan te storen . Dus alhoewel het meeste sporten nu gewoon niet lukt o.a door me hand hms en fibromyalgie doe ik mee met een wandelchallenge op me samsung telefoon . Het doel is om 200.000 stappen in de maand april te halen . Ze hebben hiervoor een soort routemapje gemaakt waarin je progressie word bijgehouden en daarnaast word jou wandelen met die van de gemiddelde wandelaars gemeten . Het fijne aan deze challenge is dat ik op goede dagen wat meer kan wandelen en op de slechte dagen wat minder en zo toch langzaam aan me conditie in elk geval weer wat kan opbouwen . Daarnaast probeer ik me zoveel mogelijk aan de recepten en weekschema’s te houden van het boek Project gezond . Maar heb jij nu nog een super goede tip drop ze dan even hieronder in een comment want die zijn natuurlijk altijd welkom . 

Nou ik denk dat dit voor nu wel de drie belangrijkste dingen zijn die in mijn leven spelen momenteel . Zoals je ziet niet erg veel maar dat komt dus daardoor ik veel thuis zit vanwege de revalidatie .

Heel veel liefs ,

Melanie

11 thoughts on “Mijn leven deel 1

 1. Je bent nog wel evem zoet inderdaad met je herstel.. Ik wens je veel sterkte en knap hoe je het aan hebt gepakt. Ook veel succes met afvallen, zijn moeilijke dingen maar zeker niet onmogelijk!

  Like

 2. dat niet meer kunnen sporten is heel herkenbaar, ik heb knieklachten en kan niks meer, ik probeer te wandelen, maar ok dit is erg pijnlijk, ik baal ontzettend. Sterkte met het herstel van je duim en veelplezier bij de boek presentaties.

  Like

 3. Ik ben toevallig zelf ruim 10 kilo aangekomen en die wil ik er ook af. Ik heb al veel dingen geprobeerd, maar toch mis ik steeds iets: het sporten. Als ik dus zou gaan sporten, lukt het vast wel, alleen ik heb geen motivatie om te beginnen met sporten haha. Erg he?! Leuk dat je naar boekenevents gaat trouwens!

  Like

 4. Wat leuk dat je binnenkort naar boekenevents gaat! Ik heb laatst ook voor het eerst een boekenlezing bijgewoond, en ging ook alleen, en ookal was het maar een schrijver, ik vond het we spannend om te gaan.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s