Van eigen bodem : Lotte van den noort 2

wp-1550729194992791142543310104128.png

Hallo Lieve Lezers van Bookstamel ,

Vandaag is het de tweede week in de blogs van eigen bodem met Lotte van Den Noort . En dat betekend dat we het hier lekker over het boek van Lotte gaan hebben vandaag . Want wat verwacht ik eigenlijk van Typewriter en waar gaat het boek over ? Daar zijn jullie vast net zo benieuwd naar als dat ik het ben .

Waar gaat het boek Typewriter over ? 

In New Orleans is er in 1930 een grote kloof tussen de rijke en arme inwoners van de stad. Abbigail heeft zich noodgedwongen aangesloten bij de verzetsgroep Monte Carlo. Zij zijn de laatst overgebleven strijders voor gelijkheid. In het geheim proberen zij de oneerlijke leiders van de stad uit te schakelen en zo New Orleans in ere te herstellen.

Het dagelijkse leven van Abbigail is gevuld met vermommingen en gevaarlijke missies, waarnaast ze haar grote geheim moet bewaren voor haar medeverzetsstrijders. Alsof dat al niet zwaar genoeg is, moet ze dit alles doen in samenwerking met de onuitstaanbare, arrogante Jae Hawkins.

Wanneer het bestuur van de stad de verzetsstrijders op de hielen zit, besluit de leider van Monte Carlo de schuilplaats om te bouwen tot een groots casino. Alles lijkt volgens plan te gaan, tot er duistere geheimen aan het licht komen. Lukt het Abbigail om haar geliefde stad weer veilig te maken? En waarom ziet Jae er opeens zo irritant aantrekkelijk uit, gebogen over zijn nieuwe typemachine?

Wat ik verwacht van het boek ?

Ik ben heel erg benieuwd naar het personage Abbigail wie is zij ? En hoe ontwikkeld dit personage zich in het verloop van het verhaal . En hoe gaat ze om met de arrogante Jae Hawkins ? Ik ben benieuwd of ze een liefdes verhouding krijgen en zo ja hoe passioneel die gaat zijn . En ik ben natuurlijk ook super benieuwd hoe Abbigail de stad weer veilig wil maken en of zij gaat slagen in deze missie .

Ik ben benieuwd of mijn verwachtingen uitkomen jullie lezen volgende week of dat zo is .

Heel veel liefs ,

Melanie

 

5 thoughts on “Van eigen bodem : Lotte van den noort 2

  1. Ik dacht eerst dat het een soort van historische roman was en dat spreekt me vaak wel aan, maar volgens mij is het dat zo te lezen toch niet helemaal, dus ik twijfel nog of het een boek voor mij is. Ik wacht in ieder geval je recensie in spanning af!

    Like

  2. Bij het lezen van je eerste zinnen dacht ik ‘tof, een historische roman!’ maar het is toch wat meer een feelgood verhaal volgens mij… ik ben benieuwd naar je recensie, of mijn gevoel bij dit boek klopt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s