Bookstagrammer in the spotlight : Belgiumbibliophile

wp-15507291874513300005994579283472.png

Lieve lezers van bookstamel ,

Daar ben ik weer ! Instagram verslaafd als ik ben . Kennen jullie dat , Je denkt nu ga ik lekker een boek lezen. Je wil nog even snel op instagram kijken en 2 uur later zit je er nog op. Nou dat gebeurd mij dus regelmatig . Of ik wil gaan slapen en denk nog even snel me mobiel checken en tja dan is het zo weer 1.00 omdat ik weer zit rond te kijken op insta . Maar via insta heb ik ook al veel leuke mensen leren kennen waaronder Belgiumbibliophile . En vandaag gaan jullie ook kennis maken met haar.

image3.jpeg

Oke daar gaan we Belgiumbibliophile word gerunt door Tessa . Tessa is 20 jaar en woont in het Limburgse deel van België ! Ze heeft 2 hondjes waarvan er 1 altijd aan haar zijde te vinden is . Ze is dus een grote boekenliefhebber en heeft sinds iets langer dan een jaar haar bookstagram account. Vorig jaar is ze ook begonnen met bloggen op een blog van wordpress en ze vind het echt zalig om te doen! Naast het lezen van boeken is ze ook veel bezig met makeup vooral tijdens halloween want dan doet  ze special effects makeup . Buiten deze hobby’s om werkt ze in een buitenschoolse kinderopvang! haar droomjob . 

Natuurlijk mocht ik Tessa ook nog een aantal vragen stellen .

1 Als ik het goed heb ben je een groot Harry potter fan ? Wat is je favoriete Harry Potter huis en personage ?
Eigelijk valt ben ik (nog) niet zo’n super fan als vele andere bookstagrammers, ik heb namelijk alleen alle films gezien en de twee eerste boeken gelezen. Maar ik wil de laatste delen ook nog graag lezen natuurlijk! Mijn favoriete huis is Hufflepuff, omdat ik er zelf eentje ben en zij de zachtste persoonlijkheden hebben volgens mij. Mijn favoriete personage is DOBBY!
2 Je hebt momenteel een achtergrond met allemaal pagina’s voor je foto’s vind je het niet zonde de pagina’s uit een boek te halen ?
De pagina’s zijn van een hele oude dromen-encyclopedie die nooit gebruikt werd. We hadden hem al zo lang als ik me kon herinneren in huis staan maar niemand keek er naar om, dus zo’n groot verlies is het niet.
image1.jpeg
3 Wat is je favoriete Genre en waarom ?
Mijn favoriete genre is fantasie omdat ik door fantasie boeken zoals Twilight ben beginnen lezen, ik heb zelf ook een hele grote fantasie, dus ik kan me er heel goed in verliezen. Verder lees ik ook heel graag contemporary, vooral degene met zware onderwerpen zoals scheiding, psychische problemen, pesten,… omdat me dat heel erg interesseert en het vaak bestaat uit herkenbare dingen voor me.
4 Naast bookstagram heb je ook een blog wat vind je het aller leukste aan bloggen ?
Het allerleukste aan bloggen vind ik dat ik mensen kan helpen met beslissen als ze het boek wel of niet willen lezen. Doordat ik altijd 100% eerlijk ben met mijn recensies weten de lezers wat ze aan me hebben. Nog iets wat ik geweldig vind, is de community! Iedereen steunt elkaar zo erg, het geeft je echt een goed gevoel.
image2.jpeg
5 Wie is jou inspiratiebron ?
 Ik heb best veel bookstagrammers die me inspiratie geven, hier een paar voorbeelden (maar er zijn er echt veel meer!) @sjmtrash, @larissaglamourbooks, @ve_xo, ik kijk ook heel er op naar @james_trevino!
Dankjewel Tessa voor het beantwoorden van mijn vragen .
Heel veel liefs , Melanie

2 thoughts on “Bookstagrammer in the spotlight : Belgiumbibliophile

  1. Ik mag niet meer op Instagram (of andere social media) als ik met iets bezig ben… Hahaha ik raak afgeleid en krijg het werk dan nooit meer af. Wel leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s