De reis begint

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Daar is hij dan de aller eerste blog ooit op mijn blog! De reis naar een nieuwe uitdaging gaat beginnen. Ik vind het wel super spannend hoor om een blog te gaan beginnen omdat ik al mijn hele leven Dyslexie heb. Maar he ik heb geleerd dat geen uitdaging te groot is en je altijd je dromen moet najagen. Lezen dat doe ik al me hele leven. Ik ben gek op boeken en kan mezelf uren verliezen in een goede fantasie wereld of een spannend boek. Toen ik dan ook steeds langer thuis kwam te zitten vanwege mijn lichamelijke beperkingen ontstond het idee om mijn passie voor boeken met andere te gaan delen.

Wat je kunt gaan verwachten van mijn blog is een persoonlijke noot en heel veel over boeken. En dan vooral boeken van Nederlandstalige auteurs want deze hebben toch altijd een streepje voor bij mij. Het is echt niet zo dat ik nooit vertaalde boeken lees maar Nederlandstalige auteurs hebben ook zoveel moois te bieden. En over de vertaalde boeken word al zo ontzettend veel geschreven. Op mijn blog zul je niet alleen recensies gaan vinden maar ook de leukste interviews , bookstagrammers in de spotlight en nog veel meer leuke dingen. Al zal het meeste natuurlijk wel of boeken en auteurs gaan.

IMG_5422

Tijd om me eigen als eerste maar eens even aan jullie voor te stellen lijkt me zo. Mijn naam is Melanie vandaar ook de naam bookstamel. Ik ben 36 lengtes jong en woon in het mooie brabant samen met mijn vriend, zoon en onze 2 lieve poezenbeesten. Werken doe ik momenteel dus niet dit komt vooral door mijn lichamelijk klachten waar ik het zojuist al over had. Ik heb HMS (hypermobiliteits syndroom) en Fibromyalgie. Daardoor heb ik eigenlijk elke dag wel pijn in mijn spieren en lichaam. De afgelopen jaren zijn de klachten alleen maar meer geworden in plaats van minder. Ik houd dus enorm van lezen en schrijven , Muziek , koken en bakken. Ook maak ik graag een wandeling door de natuur of hang ik een avondje op de bank met netflix aan. Ik ben eigenlijk gewoon een hele saaie huismus die het liefst lekker thuis is met haar gezinnetje boeken en lekker eten.

Nou dat was het geloof ik wel šŸ™‚ Ik kan niet wachten om jullie meer te gaan vertellen over mijn passie in de volgende blogs.

Liefs, Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge