Geheim akkoord van Marieke Simons

Lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week was het heerlijk leesweer. De wind die door de bomen waaide en voor het eerst was het ook heerlijk fris buiten. Echt van dat weer om lekker op de bank te kruipen met een fleecedekentje en slofsokken aan. Daarnaast natuurlijk een lekker bakje thee of warme chocolade melk naast je en een goed boek om te lezen. Dus dat heb ik dan ook gedaan. Ik mocht het boek Geheim Akkoord van Marieke Simons lezen.

Ik was helemaal super blij dat ik weer kon lezen want afgelopen week prikte Martijn per ongeluk met zijn nagel in mijn goede oog. Daardoor was er een kras ontstaan op mijn iris auw! En tja ik zag dus helaas even een paar dagen niet zo goed. Maar gelukkig is het snel genezen en dat is toch het belangrijkste.

Bewaar voor later op pinterest
Recensie Geheim Akkoord

Title: Geheim Akkoord Auteur: Marieke Simons Uitgever: Futuro Uitgevers Aantal sterren:5/5

Hier gaat Geheim Akkoord over:

Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte.
De muzikale ambities van haar beste vriend zijn onveranderd gebleven. Vanaf de zijlijn geniet Aisling van het beginnende succes van Thomas en zijn band.
Niets lijkt hen in de weg te staan, totdat Thomas’ aartsvijand letterlijk op het podium verschijnt. Deze intrigerende jongen brengt meer aan het wankelen dan alleen de zorgvuldig bewaarde geheimen.

Dit vind ik van Geheim Akkoord

Ik begin zoals altijd met de cover. De kleuren van de cover vind ik prachtig en ook het hart wat gevormd wordt door de 2 handen. Daarnaast vind ik de titel heel mooi. De titel maakt me namelijk super nieuwsgierig naar het verhaal.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Gebroken Akkoord is de debuut ya-roman van Marieke Simons. Marieke weet met haar debuut al precies de juiste snaar te raken en dat vindt ik knap. Daarnaast heeft Marieke een heerlijke vlotte schrijfstijl waardoor het boek ook snel weg leest. Geheim Akkoord is echt zo’n boek dat je wil lezen als je even helemaal nergens aan wilt denken en gewoon even weg wilt dromen bij een verhaal.

Daarnaast is het boek Geheim Akkoord ook zeer aantrekkelijk voor muziek liefhebbers want het boek staat bom vol met muziek! Aisling wordt namelijk herenigd met haar oude buurjonge Thomas. Thomas maakt geweldige muziek waar Aisling al tijden geen muziek meer heeft gemaakt. Daarnaast is het verhaal romantisch en beschikt het over mooie thema’s

Liefs , Melanie

Vraag je jezelf af wie Marieke is lees dan eens mijn interview met Marieke Simons. Of koop Geheim Akkoord om het boek te gaan lezen.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Mandy schreef:

  Klinkt als een leuk boek! Lekker meeslepend verhaal lijkt me

 2. Ik dacht aan de titel dat dit boek heel ergens anders over zou gaan. Maar toch trekt alleen de titel me al.

 3. stefaanvivant schreef:

  de blog doet me zin krijgen om het boek te ontdekken! benieuwd!

 4. Dat is een heel fijn boek. Aanrader! En normaal lees ik weinig young adult.

 1. 6 september 2020

  […] deel 2 hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord hier, Lees hier het interview met Marieke Simons.  Benieuwd geworden naar Geheim Akkoord dan kun je het […]

 2. 10 april 2021

  […] blogde en nog super onzeker was, kwam ik in contact met Marieke Simons. Zij had toen net haar boek Geheim Akkoord uitgebracht. Marieke werd op dat moment een van de eerste auteurs van eigen bodem. Later kwam […]

 3. 20 mei 2021

  […] gelijk enorm vrolijk! Het waren een paar uurtjes van heerlijk lees genot. Eerder las ik al het boek Geheim Akkoord van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge