Recensie: Geheim akkoord van Marieke Simons

Lieve lezers van Bookstamel, Sorry dat deze post wat later is ! Afgelopen week stak mijn vriend per ongeluk met zijn nagel in me oog waardoor er helaas een kras ontstond over mijn iris . Aangezien het in me goede oog was ( met de andere zie ik niks ) was type even erg lastig ! Maar gelukkig is het snel genezen en kunnen we weer aan de slag .

Afgelopen week was het heerlijk lees weer . De wind die door de bomen waaide en voor het eerst was het echt weer lekker fris buiten . Dus kroop ik heerlijk op de bank met me fleece dekentje en slofsokken .  Daarnaast natuurlijk een lekker bakje warme chocolademelk en een goed boek ! Ik las het Geheim akkoord van Marieke Simons en wat een heerlijk boek was dat zeg ! het krijgt dan ook een dikke 5 sterren het paste helemaal in mijn straatje en hieronder kun je lezen waarom .

Bewaar voor later op pinterest

Een muzikaal liefdes verhaal 

Title: Geheim Akkoord Auteur: Marieke Simons Uitgever: Futuro Uitgevers Aantal sterren:5/5

Hier gaat Geheim Akkoord over:

Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte.
De muzikale ambities van haar beste vriend zijn onveranderd gebleven. Vanaf de zijlijn geniet Aisling van het beginnende succes van Thomas en zijn band.
Niets lijkt hen in de weg te staan, totdat Thomas’ aartsvijand letterlijk op het podium verschijnt. Deze intrigerende jongen brengt meer aan het wankelen dan alleen de zorgvuldig bewaarde geheimen.

Dit vind ik van Geheim Akkoord

In het verhaal ontdekken we langzaam aan waardoor Thomas de liefde van Aislin als vijand ziet en zie je hoe vriendschappen en liefde zich ontwikkelen .

Met deze debuut ya-roman van Marieke simons weet ze de juiste snaar te raken . Het boek leest heerlijk vlot weg en je kunt je al snel helemaal inleven in de hoofdpersonages . Ik vind het echt een heerlijk boek om te lezen als je even helemaal nergens aan wilt denken en gewoon wilt genieten van een boek . daarom krijgt het boek dus van mij 5/5 sterren .

Binnenkort ben ik terug met een interview met Marieke Simons dus heb je vragen voor Marieke mail ze gerust naar bookstamel@gmail.com

Liefs , melanie

Lees deel 1 hier, Lees deel 2 hier, Lees hier het interview met Marieke Simons.  Benieuwd geworden naar Geheim Akkoord dan kun je het boek hier kopen.

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Mandy schreef:

  Klinkt als een leuk boek! Lekker meeslepend verhaal lijkt me

 2. Ik dacht aan de titel dat dit boek heel ergens anders over zou gaan. Maar toch trekt alleen de titel me al.

 3. stefaanvivant schreef:

  de blog doet me zin krijgen om het boek te ontdekken! benieuwd!

 4. Dat is een heel fijn boek. Aanrader! En normaal lees ik weinig young adult.

 1. 6 september 2020

  […] deel 2 hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord hier, Lees hier het interview met Marieke Simons.  Benieuwd geworden naar Geheim Akkoord dan kun je het […]

 2. 10 april 2021

  […] blogde en nog super onzeker was, kwam ik in contact met Marieke Simons. Zij had toen net haar boek Geheim Akkoord uitgebracht. Marieke werd op dat moment een van de eerste auteurs van eigen bodem. Later kwam […]

 3. 20 mei 2021

  […] gelijk enorm vrolijk! Het waren een paar uurtjes van heerlijk lees genot. Eerder las ik al het boek Geheim Akkoord van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge