Van eigen bodem: Lotte van den Noort 2

Hoi lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het de tweede week in de blogs van eigen bodem met Lotte van Den Noort. En dat betekent dat we het hier lekker over het boek van Lotte gaan hebben vandaag. Want wat verwacht ik eigenlijk van Typewriter en waar gaat het boek over? Daar zijn jullie vast net zo benieuwd naar als dat ik het ben.

bewaar voor later op pinterest
Waar gaat het boek Typewriter over? 

In New Orleans is er in 1930 een grote kloof tussen de rijke en arme inwoners van de stad. Abbigail heeft zich noodgedwongen aangesloten bij de verzetsgroep Monte Carlo. Zij zijn de laatst overgebleven strijders voor gelijkheid. In het geheim proberen zij de oneerlijke leiders van de stad uit te schakelen en zo New Orleans in ere te herstellen.

Het dagelijkse leven van Abbigail is gevuld met vermommingen en gevaarlijke missies, waarnaast ze haar grote geheim moet bewaren voor haar medeverzetsstrijders. Alsof dat al niet zwaar genoeg is, moet ze dit alles doen in samenwerking met de onuitstaanbare, arrogante Jae Hawkins.

Wanneer het bestuur van de stad de verzetsstrijders op de hielen zit, besluit de leider van Monte Carlo de schuilplaats om te bouwen tot een groots casino. Alles lijkt volgens plan te gaan, tot er duistere geheimen aan het licht komen. Lukt het Abbigail om haar geliefde stad weer veilig te maken? En waarom ziet Jae er opeens zo irritant aantrekkelijk uit, gebogen over zijn nieuwe typemachine?

Wat ik verwacht van het boek ?

Ik ben heel erg benieuwd naar het personage Abbigail wie is zij? En hoe ontwikkeld dit personage zich in het verloop van het verhaal. En hoe gaat ze om met de arrogante Jae Hawkins? Ik ben benieuwd of ze een liefdesverhouding krijgen en zo ja hoe passioneel die gaat zijn. En ik ben natuurlijk ook super benieuwd hoe Abbigail de stad weer veilig wil maken en of zij gaat slagen in deze missie.

Ik ben benieuwd of mijn verwachtingen uitkomen jullie lezen volgende week of dat zo is .

Heel veel liefs,

Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge