Van eigen bodem: Michiel Geurtse 1

Hallo Lieve lezers van Bookstamel, Het is Mei en als ik zeg dat het tijd is voor de blogs van eigen bodem dan weten jullie vast
wel hoe laat het is toch? Tijd om jullie voor te stellen aan een Nederlandstalige auteur. Dit keer is het weer een mannelijke auteur. Ik vind het zelf erg leuk dat die wil meewerken aan de blogs van eigen bodem. Dus zitten jullie er klaar voor om weer kennis te maken met een geweldige schrijver?

Bewaar voor later op pinterest.

Daar komt die dan! Michiel Geurtse is auteur van eigen bodem deze maand. Michiel is een veelzijdig schrijver zo schrijft hij korte verhalen, Romans , Fantasie , Columns en Toneelstukken. Zijn eerste Roman heet Piet Kreel is nog wel en zijn tweede boek is net uitgekomen! Dat boek heet Tom Kreel is nog steeds – op zwart. Naast het schrijven van boeken speelt Michiel graag Toneel en Gitaar.

Daarnaast heeft Michiel Geurtse een super leuk blog MichielZiet. Op zijn blog schrijft hij over van alles en nog wat. Dingen die hij ziet om zich heen want Michiel kijkt graag om zich heen.

Michiel Geurtse is begonnen met schrijven toen hij nog niet eens kon schrijven. Oftewel de hang naar het verhalen vertellen op papier zat er al vroeg in. Nadat hij een lange tijd korte fantasy verhalen schreef en zelfs een nooit uitgebrachte young adult fantasy boek schreef, is hij een jaar of zeven geleden over geswitcht naar het schrijven van columns. Dat dit een goede keuze bleek, merkte hij algauw aan de stijgende lijn volgers van zijn website en aan publicaties in diverse regionale en landelijke kranten en zelfs in boeken.

Ondertussen is hij trotse columnist bij de landelijke mantelzorg MantelzorgNl, het tijdschrift Schik, de website: boeken en leesclub De Perfecte buren en mag hij regelmatig schrijven voor de regionale weekkrant. Naast het schrijven van columns en korte verhalen en naast zijn twee boeken, heeft Michiel vijf toneelstukken uitgebracht. Waarvan twee stukken samen geschreven met fantasy auteur: Cocky van Dijk.

Nou volgens mij hebben jullie nou al een aardig beeld van Michiel maar de komende weken gaan we hem natuurlijk nog veel beter leren kennen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge