Vraag het bookstamel: wat doe je als je niet door een boek heen komt?

Hallo lieve lezers van bookstamel ,

Wat hebben jullie toch ontzettend leuke vragen aan me gesteld 🙂 leuk ook om te zien dat de meeste gewoon lekker boek gerelateerd zijn. Want tja ik hou nou eenmaal van boeken . Naast alle boeken vragen kreeg ik ook de vraag of ik wat meer op me blog wilde doen met me andere hobby’s maar daar heb ik eigenlijk alleen maar een kort antwoord op en dat is nee . Mijn blog is namelijk echt een boekenblog en ik wil ook heel graag dat het zo blijft , ik heb elke maand namelijk genoeg boekenpraat om me blog te vullen . Misschien ga ik er nog wel een keer een blog bij maken met lekkere recepten maar dan niet op zo’n grote basis als dat ik nu doe met dit blog .

Maar goed terug naar de vraag van vandaag ! En dat is wat ik doe als ik echt niet door een boek heen kom ! Dat vind ik een erg goede vraag . Gelukkig heb ik dit eigenlijk bijna nooit maar hier mijn tips die ik zelf gebruik . 

  • Leg het boek aan de kant en begin in een ander boek . Eentje die misschien beter bij je humeur van dat moment past . Als ik bijvoorbeeld niet lekker in me vel zit en ik lees een heel zielig boek is dat soms erg lastig . Dan leg ik die dus even aan de kant en pak een heerlijk feelgood boek waar ik vrolijk van word .
  • Soms wil het ook wel eens helpen als je gewoon door blijft lezen . Vaak kom ik er dan naar een aantal hoofdstukken toch wel in . Maar tot je er in zit zeg maar moet je wel even doorbijten en gewoon heerlijk door lezen.
  • Soms helpt het ook als ik hem gewoon heel even weg leg een lekker bakje thee en een plaid pak en op een ander plekje ga zitten zonder telefoon , tv , computer want die kunnen je nog wel eens lekker snel afleiden en dat is natuurlijk zonde.
  • Nou als ik er naar al deze dingen nog niet doorheen kom . Dan zet ik hem terug in me kast en wie weet probeer ik het dan over een jaar of 3 weer eens opnieuw .

Heel veel liefs ,

Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Mandy schreef:

    Hele goede tips! Als ik eenmaal begonnen ben aan een boek heb ik meestal ook dat ik hem zsm uit wil lezen gelukkig!

  2. Janet schreef:

    Hele goede tips en zeker herkenbaar. Eigenlijk geef ik het toch al te snel op denk ik. Dan leg ik het boek gewoon weg en kijk er nooit meer naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge