Grenzeloos van Lis Lucassen

Hoi Lieve lezers van Bookstamel . Het fijnste aan het hebben van een boekenblog vind ik dat ik mijn passie voor boeken met andere kan delen ! Want ik praat heel erg graag over boeken maar in mijn omgeving zijn niet zoveel mensen die het leuk vinden om over boeken te praten .  Dus vandaag gaan we weer gezellig over boeken praten , eigenlijk specifiek een boek namelijk Grenzeloos van Lis Lucassen want die mocht ik lezen voor de blogs van eigen bodem .

Een meeslepend liefdes verhaal.

Auteur: Lis Lucassen Titel: Grenzeloos Uitgever: Zomer en keuning Aantal sterren: 5

Laat ik beginnen met dat ik voor mij een nieuw favorieten genre heb ontdekt . New adult sport romance . Ik heb geloof ik de afgelopen jaren onder een steen gelegen want ik had daar dus nog nooit van gehoord . En dat terwijl ik gek ben op sport en romantiek .

Grenzeloos gaat over de 21-jarige Rebekka, die Nederland ontvlucht en gaat studeren aan Call TECH, een Amerikaanse universiteit vlakbij L.A. Daar ontmoet ze Thor, een stoere en zwijgzame American Footballspeler. Rebekka zit totaal niet te wachten op een nieuwe relatie, maar Thor heeft zijn zinnen op Rebekka gezet. En zoals dat hoort bij een echte topsporter, geeft hij niet snel op. De grenzen die Rebekka voor zichzelf heeft gesteld, verschuiven steeds verder. Tot het noodlot toeslaat en Rebekka ontdekt dat er geen weg meer terug is.

Met grenzeloos heeft Lis Lucassen een prachtig boek weten neer te zetten . Al snel leef je mee met Becca een iets wat wereld vreemd meisje en haar liefde voor Thor die onmogelijk lijkt . Ik heb Becca al snel in me hart gesloten en niet meer laten gaan . Het boek had eigenlijk alles wat een goed boek moet hebben . Liefde , Emoties , Spanning , een beetje seks . Maar Lis schroomt ook niet om de wat meer maatschappelijke onderwerpen aan te pakken als zinloos geweld en racisme . En de spanning tussen Thor en Becca is goed voelbaar .

Een puntje van kritiek heb ik niet echt even twijfelde ik nog of ik de reden van de vlucht van Becca een echte toevoeging vond en of alleen de vlucht van haar gelovige verleden niet voldoende was . Maar na veel wikken en wegen vond ik dat toch wel echt bij het verhaal horen .

Ik kan dan ook niet wachten op deel 2 dat uit komt in augustus ongeveer .

Liefs , Melanie

wil je meer weten over Lis Lucassen dan kun je de volgende blogs lezen: Deel 1  – Deel 2 – RecensieInterview En hier kun je de boeken van Lis Lucassen kopen.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat leuk om jouw review over dit boek te lezen!

 2. Gea schreef:

  Ik ben niet zo van het boeken lezen, maar dit verhaal klinkt wel leuk 😊

 3. Lindsey schreef:

  Klinkt als een mooi boek. Goede reminder voor mijzelf, ik lees de laatste tijd veel te weinig!

 4. Manon schreef:

  Dit genre is ook nieuw voor mij! Klinkt wel leuk. 🙂

 1. 12 april 2020

  […] Campus serie van Lis Lucassen. Eerder las ik al Grenzeloos uit deze serie. Deze recensie kun je hier lezen. Grenzeloos kreeg van mij een dikke 10. Ik was dan ook super benieuwd of Genadeloos mij net zo […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge