Vraag het bookstamel : Hoe vaak en hoe lang lees?

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer tijd om een van jullie vragen te gaan beantwoorden! Ik vind het namelijk ontzettend leuk om jullie vragen te beantwoorden. Dus ook op mijn nieuwe blog ga ik daar mee verder. Heb je nou nog een leuke vraag voor mij (Het hoeft echt niet alleen over boeken te gaan) laat het dan hier onder in een comment weten. En wie weet beantwoord ik dan volgende week jou vraag wel.

Hoe vaak en hoe lang lees je? Wauw dat is denk ik wel de meest gestelde vraag door jullie. Maar voor mij ook wel een lastige vraag want het wisselt nog al eens.

 • Zoiezo probeer ik elke dag minstens 1,5 uur te lezen. Om mijn spieren te ontspannen ga ik dagelijks 30 minuten onder de infrarood zonnebank en dat is voor mij het perfecte moment om ook even lekker een boek te lezen. En voor ik ga slapen lees ik dan ook nog een uurtje.
 • Als ik in bad ga wat ik heerlijk vind om te doen neem ik ook altijd een boek mee  (hoe bang ik ook ben dat die nat word of in het water valt) en dan lees ik dus ook een half uurtje.
 • Maar dan zijn er ook nog de dagen waarop mijn hele lichaam pijn doet en ik me bed niet uit kan. Die dagen bestaan uit netflix en lezen. En op die dagen lees ik dan ook zo een goed boek uit. Of ben ik 4-5 uur later al bezig in boek 2.
 • Ik lees ook erg veel op dagen dat het lekker warm is. Dan zet ik buiten een bedje neer en geniet van de zon of juist in de winter met een plaid en een heerlijk kopje thee op de bank.

Wat zijn jullie favoriete leesmomentjes?

Heel veel liefs, Melanie

 

 

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Manon schreef:

  Ik vroeg het me ook af idd! Ik lees zelf niet zo heel veel meer, behalve info die ik verwerk in mijn blogs. Nu op vakantie lees ik wel een boek, en dan lees ik vooral als ik in bad zit.

 2. Heerlijk om zoveel te lezen lijkt me. Ik lees vooral op vakantie.

 3. Mandy schreef:

  Echt fijn dat je zoveel leest! Ik lees vooral als ik op vakantie ben en als ik lang moet wachten bij een klant

 4. henk schreef:

  lees je eigenlijk alleen papieren boeken of lees je ook via een e-reader?

 5. Joost Poppinga schreef:

  Ik lees alleen nog maar op vakantie! Na het ontbijt op zo’n bedje! Is voor mij het toppunt van relaxen.

 6. Melissa schreef:

  Ik lees eigenlijk nooit. Mijn vriend leest denk wel elke dag 2 uur

 7. Rory schreef:

  Ik lees steeds vaker en langer nu ons dochtertje ouder word. Al moet ik eerlijk bekennen dat het met name op vakantie is. En ook iedere avond voor het slapen gaan probeer ik een paar bladzijden te lezen. Heerlijk! Daar kan ik echt naar uit kijken.

 8. MC Kleuver schreef:

  Voor lezen maak ik echt veel te weinig tijd. De laatste weken ben ik ook echt druk. Het liefste lees ik op zondagochtend in bed. Heerlijke tijd om even te verdiepen in een fantasywereld.

 9. Wendy Schuchmann schreef:

  Buiten in de zon lezen is echt fijn. Meestal lees ik gewoon thuis op de bank (ik heb geen balkon of tuin), maar op het strand lezen vind ik prettiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge