Van eigen bodem: Karen Wijns 2

Lieve Lezers van Bookstamel ,

Hebben jullie de afgelopen tijd ook zo genoten van het mooie weer ? Ik word daar altijd zo vrolijk van he als het zonnetje weer begint te schijnen . De afgelopen weken heb ik dan ook heerlijk mijn boeken in het zonnetje kunnen lezen . Wat is eigenlijk jullie favorieten leesplek ? Mijn favoriete leesplek is heerlijk boven op mijn bed/bank in mijn boekenkamer waar het zonnetje heerlijk precies door het raam op schijnt . Of buiten in de tuin .

Hard tegen hart.jpg

Maar vandaag gaan we het hebben over mijn verwachtingen voor het boek hard tegen hart van Karen Wijns hebben . Karen heeft haar boek uitgegeven bij Dutch Venture Publishing en het is haar debuut boek . Dus vandaar dat ik deze keer niet zoveel kan vertellen over de andere boeken van Karen maar deel 2 is ze momenteel aan het schrijven !

Daarom lijkt het me leuk om jullie deze keer een beetje te vertellen wat ik van het boek verwacht . Het boek gaat over prinses Katharina die op jonge leeftijd gevlucht is uit het koninkrijk van haar vader . Ze ontmoet prins Victor als ze de opdracht krijgt om de beveiliging op het kasteel te controleren . Vanaf dat moment weet Katharina dat prins Victor voor moeilijkheden gaat zorgen .

Ik ben vooral heel erg benieuwd wat er met Katharina is gebeurd waardoor ze is weg gevlucht uit het paleis van haar vader . Wat is de reden dat ze is ondergedoken ? Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar wie prins Victor is . Ook verwacht ik een mooie opbouw te zien naar de liefde tussen prins Victor en Prinses Katharina tenminste ik neem aan dat deze twee een liefdes relatie ontwikkelen . Verder hoop ik dat er meer achter het verhaal zit dan alleen de prins en prinses die verliefd worden op elkaar . Dat je mee kunt leven met de personages .

Wat ik nu echt van het boek vind dat lezen jullie natuurlijk volgende week in mijn recensie .

Heel veel liefs , Melanie

Meer lezen over Karen Wijns dat kan ! Deel 1 – Recensie Interview 
En het boek Hard tegen Hart kun je hier kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge