Booktalk: Nieuwe boeken van Aspekt.

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is deze maand niet alleen feest op mijn blog maar ook in mijn brievenbus! Nou ja brievenbus de pakketbezorger is hier inmiddels kind aan huis en elke keer komt die weer vrolijk roepend ‘Melanie pakketje voor je’aan. Echt als mijn vaste bezorger er een weekje niet is dan mis ik zijn vrolijkheid gewoon! Maar goed zo ook afgelopen zaterdag ging de deurbel weer met een grote doos in zijn handen stond de bezorger er weer. Deze mega grote doos gevuld met boeken bleek van uitgeverij Aspekt te zijn. Een keer in de zoveel tijd komt er zo’n doos met de post en kan het uitpak feestje beginnen. Dit keer neem ik jullie mee in mijn uitpak plezier van deze goed gevulde doos met boeken.

aspekt.jpg

Nou zoals je hier boven kunt zien was het weer een heerlijk gevarieerde stapel met boeken met voor elk wat wils. Ik heb er een aantal boeken uitgepakt om jullie wat beter te laten zien die mij heel erg aanspraken.

ongenadig.jpg

Ongenadig van Jan van Beek is denk ik mijn favoriet deze keer. Ik vind de kleuren van de cover echt heel erg mooi en het verhaal spreekt me enorm aan.

het walviskind.jpg

Het walviskind van Tanja Wassemberg Is het tweede boek wat er voor mij uitsprong. Het is een leuk dun boek.  Het boek is een persoonlijk en historisch verhaal over de walvisvaart.

daadkracht.jpg

Daadkracht rond kamp vught is het volgende boek wat me enorm aanspreekt. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar de tweede en eerste wereld oorlog. Dit komt waarschijnlijk voort uit familie verhalen. Mijn overgrootvader heeft namelijk vroeger joden laten schuilen en is daarbij helaas zelf in een concentratie kamp komen te overlijden. Ik heb het altijd zo bijzonder gevonden dat hij zijn eigen leven wilde riskeren om anderen te helpen.

volksgeneeskunde.jpg

Volksgeneeskunde is zo’n boek wat ik persoonlijk niet zo gauw op zou pakken. Maar ik heb het gelijk doorgebladerd en het sprak me enorm aan. In het boekje komen allemaal leuke tips aan bod uit onder andere grootmoeders tijd.

katmet.jpg

Oke om deze titel moest ik stiekem echt een beetje lachen. Kat met stroop en laurier ik zag mijn 2 poezen al samen rond rennen door de laurier blaadjes bedekt met stroop. Tja ik heb ook echt geen idee waarom dit beeld door me hoofd heen flitste. Want dit heeft echt totaal niks met het boek te maken.

Er zijn nog zoveel meer leuke boeken van Aspekt in deze doos en in mijn boekenkast dat ik er binnenkort nog eens een paar ga uitlichten. Daarnaast kunnen jullie de komende maanden dus weer een aantal recensies van deze boeken verwachten. Ik kan niet wachten om ze te gaan lezen 🙂 Maar jullie snappen ook dat met alle boeken die ik lees mijn boekenkasten inmiddels overstromen van de boeken. Daarom geef ik weer wat boeken weg!

Deze diashow vereist JavaScript.

Wil jij nou kans maken op een van de twee boven staande boeken pakketjes om te vieren dat Bookstamel 1 jaar bestaat dan is dat erg simpel.

 • Laat mij hieronder in een opmerking weten wat jou favoriete boek is
 • Voor een extra winkans plaats een foto van een boek van Aspekt op Facebook of instagram en gebruik #bookstamelisjarig en #aspekt

Nou dat was het 🙂 Deze winactie is alleen geldig in Nederland kom je uit een ander land en wil je toch mee doen dan mag dat mits je bereid bent om de extra verzendkosten te betalen.

Heel veel liefs, Melanie

 

 

 

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Mandy schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik pas alleen omdat ik denk dat het beter bij iemand anders past, zitten wel leuke tussen!

 2. Skincarebynaomi schreef:

  Zitten erg leuke boeken bij. Ben wel nieuwsgierig!

 3. Amina schreef:

  Geweldige winactie en gefeliciteerd met je een-jarig bestaan! Woohoo! Goedgevulde pakketten heb je gekregen zeg! (Ik pas deze want de genres passen niet echt bij me ♥️ ) Liefs!

 4. Gefeliciteerd met het een-jarig bestaan!!! & leuk dat je een winactie doet! Dit genre past niet echt bij mij, dus ik wens iemand anders dan liever deze te geen prijs!

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat een heerlijk pakketje om thuisbezorgd te krijgen : ) Ga je die ook echt allemaal lezen? En hoe lang doe je daar dan over?

 6. Het walviskind van Tanja Wassemberg heb ik ook gelezen. Vind dat een goed boek hoor!!

 7. Cynthia schreef:

  Gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! En wat leuk dat je zo’n grote stapel boeken hebt gekregen om te reviewen! Veel leesplezier gewenst!

 8. Sandra schreef:

  Gefeliciteerd met je eenjarig bestaan! Leuk dat je zo een mooi pakket mocht ontvangen

 9. Rory schreef:

  Zo hé, dat is behoorlijk wat leesvoer. Ik vind het knap dat je zoveel leest en ook zoveel verschillende genres. Mooie winactie ook waar je vast mensen heel blij mee gaat maken. Het zijn niet helemaal mijn type boeken, dus ik sla even over. Veel succes in ieder geval voor iedereen die meedoet!

 10. Wow jij leest wel wat boeken af op een week 🙂 ik wil ook wat meer tijd maken om te lezen maar druk druk druk.

 11. Mama Isidore schreef:

  Ik lees ook graag, maar ik lees meer de persoonlijke ontwikkeling en psychologie boeken. Succes aan de deelnemers!

 12. Melissa schreef:

  Wat een hoop boeken. Zelf niet enorm grote boeken lezer

 13. MC Kleuver schreef:

  Wat een hartstikke leuke stapel met alleen maar nieuwe boeken. Aspekt is echt lekker bezig en ik ben benieuwd of er iets voor mij tussen zit.

 14. Manon schreef:

  Kijk dat is nou leuke post voor een boekenlover!

 15. Sherry schreef:

  Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan. Ik ben zelf ook een boekenlover. Uitgeverij Aspekt geeft altijd leuke boeken uit. Deze ontving ik ook onlangs.
  Bloedband is mijn favoriete boek ( ik doe mee voor mijn vriendin).

 16. Ik ken niet een van de titels, maar gefeliciteerd met de verjaardag van je blog :). Ik doe niet mee met de winactie, omdat ik het anderen meer gun die ook echt interesse hebben in de boeken. Ik lees er helaas te weinig voor :#

 17. Janet schreef:

  Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum. Wat leuk dat je zo veel pakketjes en boeken thuis krijgt. Ik denk dat er tegenwoordig nog maar weinig mensen zijn die dit kunnen zeggen.

 18. Caroline schreef:

  Heel veel succes met je winactie. Goed dat er op deze manier boeken die vaak minder belicht worden in de schijnwerpers worden gezet!

 19. Dhini schreef:

  Gefeliciteerd met je blog. Wat leuk winactie. Ik doe mee

 20. Majonne Twigt schreef:

  Haha, ik zag ook mijn katten bedekt met stroop en laurierblaadjes. Soort variatie op pek en veren!

 21. Gefeliciteerd met je blog!
  Geweldig als de pakketbezorger langskomt met een nieuwe stapel boeken. Je kunt nooit genoeg boeken lezen, denk ik maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge