Van eigen bodem: J.J Miro

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer die tijd van de maand dat ik de auteurs van eigen bodem aan jullie mag gaan voorstellen. De komende week maken we weer kennis met drie auteurs die deze maand in de spotlight staan. De eerste auteur die ik aan jullie mag gaan voorstellen is ………(trommelgeroffel) J.J Miro.

62261347_1579449042191750_6224813174311354368_n.jpg

 

J.J Miro ja jullie hebben het goed dat is het pseudoniem van Mirjam Ouwehand. Mirjam is geboren in 1982. Deze katwijkse is de jongste uit een gezin van drie kinderen. Van oorsprong schreef Mirjam Ouwehand theaterstukken vooral vo. En nu heeft ze dus een Fantasy boek uitgegeven onder de naam J.J Miro in het interview later deze maand kun je lezen waar deze naam vandaan komt. Naast schrijven houdt ze zich graag bezig met grimeren, schilderen en bodypainten hier heeft ze een eigen bedrijfje in.  Zo nu en dan staat ze op de planken als improvisator of muzikant, maar de laatste paar jaar is ze vooral bezig met het opvoeden van haar dochter.

Ik hoop dat jullie nu een kleine indruk hebben van wie Mirjam Ouwehand is komende weken leren jullie haar namelijk nog veel beter kennen. Zo gaan we het volgende week wat meer over het boek hebben en komt er nog een recensie van haar Fantasy boek!

Maar voor nu wens ik jullie een fijne dag.

Heel veel liefs, Melanie

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Melissa schreef:

    Ik ben echt dol op fantasie boeken. Zo heerlijk om gedachten lekker mee in te verdwalen

  2. Amina schreef:

    Wat leuk dat ze fantasy schrijft. Sinds GoT sta ik iets meer open voor dit genre, wilde er daarvoor maar weinig van weten, hahaha!
    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge