Van eigen bodem: Tamara Haagmans

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is jullie vast niet ontgaan het is feestmaand op bookstamel want we bestaan een jaar. In dat jaar heb ik echt al ontzettend veel leuke auteurs van eigen bodem op mijn blog mogen verwelkomen. Super veel leuke uitgevers ontmoet en gewoon met heel veel mensen kennis gemaakt. En daar gaan we in jaar 2 van bookstamel gewoon gezellig mee verder.

En dat gaan we vandaag doen met Tamara Haagmans want zij is een van de auteurs van eigen bodem in juni. En ik ben super blij dat ze de tijd heeft gevonden om mee te werken aan de blogs van eigen bodem. Want ze zit midden in een verhuizing.

unnamed (3).jpg

Nou wie is Tamara Haagmans? Dat is zoals ze zelf zegt niet in een paar zinnetjes samen te vatten. Tamara is getrouwd met Patrick en moeder van Stefano. Tamara is gewoon gek op boeken. Niet alleen op boeken schrijven maar ook op boeken lezen. Daarnaast houdt ze van nagellak, musicals, Sushi en is ze net zoals ik altijd op dieet. Maar dat is natuurlijk wel lastig als je gek bent op eten. Ze is ook nog eens een romanticus en houdt niet van opgeven. Wat ik persoonlijk erg leuk vindt aan Tamara is dat ze erg veel humor heeft je kan altijd met haar lachen. Geloof je me niet dan zou ik zeggen ga een van haar social media kanalen volgen want hoe ze daar soms gebeurtenissen beschrijft is echt super leuk. Tamara is om het zo maar even te zeggen al een oude rot in het vak. En heeft al aardig wat boeken uitgebracht van romans tot een Young Adult. Misschien een leuk detail om te weten is dat haar eerste boek gedrukt werd op haar 30ste verjaardag. Ze heeft inmiddels ook bij een aantal uitgeverijen gezeten zoals Tintelingen Romance en Uitgeverij Ellessy en eind vorig jaar tekende ze dan haar droom contract bij Luithing
Sijthof waar haar nieuwste boek binnenkort uit komt.

Nou dit was Tamara in het kort. Alhoewel kort en Tamara dat gaat volgens mij niet samen. Maar we gaan natuurlijk niet alles verklappen in dit voorstel rondje want we gaan het volgende week nog uitgebreid hebben over Tamara haar boeken. En we hebben natuurlijk ook nog het interview dus we moeten niet gelijk alles in een keer prijsgeven.
Ik zou zeggen lees volgende week weer verder,

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Bouchra schreef:

  Ten eerste gefeliciteerd met jullie 1e jubileum!! Ik ben altijd op zoek naar boeken om te lezen en wordt graag geïnspireerd. Deze schrijver ken ik niet dus ik ben wel benieuwd naar haar boeken.

 2. Girls-Things schreef:

  Wat leuk zeg! En gefeliciteerd!!! Ik ken deze schrijfster niet. Ben benieuwd!

 3. Mandy schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd naar haar boeken! Ik hoop snel meer over haar te lezen. Ik ben ook altijd op dieet haha!

 4. Leuk zo’n klein detail dat iemand zijn 1e boek uitbracht op zijn 30ste verjaardag!

 5. Skincarebynaomi schreef:

  Leuk om zTamara te leren kennen. Ze ziet er inderdaad uit als een vrouw met humor!

 6. Victor Huiting schreef:

  Gefeliciteerd! En ik ben benieuwd naar je komende bookreviews

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog zeg. Dat is een mooie mijlpaal!

 8. Gefeliciteerd met je jubileum. Wat een leuk stuk over Tamara. Heb je nog auters op je wishlist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge