Winactie 3: Blind Verdriet van Bjorn Van den Eynde

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Kennen jullie de boeken van Bjorn Van den Eynde al? Bjorn van Eynde is een auteur uit Belgie hij heeft inmiddels al aardig wat leuke jeugdboeken op zijn naam staan.  Daarnaast heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost RockersAmikaHotel 13Galaxy ParkMega Mindy en Het Huis Anubis. Bjorn Van den Eynde is dus veel meer als alleen auteur.

Afgelopen week verscheen deel 9 van Team Mortis Blind Verdriet en niet alleen ben ik super trots dat ik dit boek mag gaan lezen. Maar daarnaast mag ik dankzij Fantoom.nl en Baeckens Books ook een boek weggeven aan een van mijn lezers. En zeg nou zelf wie wil dit prachtige boek nou niet in zijn kast hebben staan.

Blindverdriet.jpg

binnenkort mag ik Bjorn Van den Eynde interviewen en komt er natuurlijk ook een recensie van dit boek online! Voor deze winactie lijkt het me dan ook super leuk als jullie een leuke vraag bedanken voor Bjorn van Eynde.

Hoe kun je blind verdriet winnen?

  • Laat onder dit blog of onder de instagrampost een leuke vraag achter voor Bjorn van Eynde
  • Deel de winactie op een van je social media
  • Meedoen kan als je uit Nederland of Belgie komt
  • De winactie sluit 16 juni en daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Dus kom maar op met die super leuke vragen voor Bjorn van Eynde! Ik ben super benieuwd naar wat jullie graag zouden willen weten. Het aller leukste aan deze winactie is natuurlijk dat de leukste vragen worden beantwoord in het interview.

Heel veel liefs,Melanie

29 thoughts on “Winactie 3: Blind Verdriet van Bjorn Van den Eynde

  1. Je hebt ontzettend veel geschreven. Heb je een voorkeur voor een genre of leeftijd of vind je juist de afwisseling leuk?

  2. Ik heb het boek even opgezocht. Dat klinkt heel spannend! En eigenlijk ook zeker voor kinderen (vanaf 13 jaar)? Ik ben dol op thrillers, zeker de Scandinavische en mijn vraag is dan ook: ben jij geïnspireerd door schrijvers als Camilla Läckberg?

  3. Bjorn van Eynde is een onbekende schrijver voor mij en een vraag bedenken vind ik dan ook heel moeilijk, de cover is trouwens wel veel belovend.

Geef een reactie