Giveaway 4: Het claiming ritueel van Bernadette Lugies.

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het alweer tijd voor win actie nummer 4 ja je hoort het goed de vierde alweer en deze vind ik echt super tof! Want als je aan mij vraagt wat mijn favorieten boeken van 2018 waren dan hoor je steen vast. Zondagskind van Judith visser , Het claiming ritueel van Bernadette Lugies , en in de ban van de wolf trilogie van Christine Charliers. Een van deze drie boeken mag ik nu dus aan een van jullie lezers kado doen 🙂 en dat is het claiming ritueel van Bernadette Lugies.

Bernadette Lugies.jpg


Natuurlijk moet je weer iets doen om kans te maken op dit leuke boek! Maar omdat ik vind dat iedereen een leuk boek mag winnen houdt ik het ook deze keer weer makkelijk.

 • Vertel mij hier of op instagram wat je favoriete boek is en waarom
 • Deel het claiming ritueel op een van je social media (dit kun je makkelijk doen door mijn post op instagram te delen)
 • Extra kans meld je aan voor de nieuwsbrief van bookstamel
 • Aan deze win actie kunnen zowel mijn Nederlandse als Belgische lezers mee doen want het boek word namelijk door Bernadette Lugies zelf verzonden hoe tof is dat!

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. eyeloveprint schreef:

  Mijn echte favoriet zal voor altijd Harry Potter blijven, de boeken en de films hebben mij van jongs af aan al zoveel gebracht. Wanneer ik ziek ben kijk of lees ik altijd Harry Potter waardoor ik even alles vergeet en me een beetje beter voel, maar ik vind dat je elke keer ook weer nieuwe dingen ontdekt sinds er zoveel details ingaan. Ontelbare redenen dus waarom het mijn favoriet is. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, dus maak graag kans 🙂

 2. Petra Doom schreef:

  Één boek kiezen is afgrijselijk moeilijk 😅 maar ‘The name of the wind’ van Patrick Rothfuss is absoluut één van mijn grote favorieten. Maar zelden heb ik een boek gelezen dat me zo meetrok, het lijkt enerzijds heel rustig aan te gaan, en toch heb je geen moment om je te vervelen. Tel daarbij dan nog Rothfuss’ heerlijk vloeiende taal op…

 3. lodi schreef:

  Mijn favoriete boeken zijn de Jack Reacher reeds van Lee Child. Super spannend en je leest ze in een ruk uit.

 4. Nicole Orriëns schreef:

  De titel vind ik in ieder geval goed: hij maakt me nieuwsgierig! Nu wil ik wete wat dat ritueel dan precies inhoudt ; )

 5. Mijn favoboek… als het maar van Robin Cook is of John Grisham.

 6. Wanda schreef:

  Ik denk dat een andere lezer veel meer plezier aan deze, overigens leuke winactie, zal hebben, dus ik sla even over, maar wens de winnaar alvast veel leesplezier toe!

 7. Laura - I scream beauty! schreef:

  Ik sla over maar iedereen veel succes!

 8. Ik doe graag mee! Mijn favoriete boek was the fault in our stars, ken je die? Hij is er ook in het Nederlands. Volgens mij heet die: een weeffout in de sterren ofzo? Prachtig boek!

 9. stefaanvivant schreef:

  voor mij is het niet direct 🙂 maar veel succes aan de deelnemers.

 10. Victor Huiting schreef:

  Ik denk dat dit boek niet helemaal mijn smaak is dus gun een ander dit boek. Veel leesplezier!

 11. Melissa schreef:

  Wat leuk dat je winactie mag houden. Zelf niet zo fan van een boek.

 12. bookstamel schreef:

  De winnaar is geworden @lodi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge