Vandaag is de dag

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Terwijl jullie dit lezen is vandaag de dag dat ik met bibberende knietjes weer naar dokter Terng mag. Ik ben echt altijd op van de zenuwen als ik naar het ziekenhuis moet. Gelukkig ben ik al gelijk om 9 uur aan de beurt en met een beetje geluk ben ik rond 11.00 weer thuis met mijn middelvinger in het gips. Ik ben eigenlijk reuze nieuwsgierig naar hoe ze dat in het gips gaan zetten. Als ik vriend lief zo ver krijg zal ik hem vragen om een foto te maken en deel ik die even in mijn stories op instagram en facebook.

Jullie zullen me de komende 2 maanden dus even moeten missen. Nou ja missen ik heb natuurlijk gewoon een heleboel leuke blogs met boeken van Nederlandstalige en Vlaamse auteurs voor jullie ingepland voor de komende maanden. Maar op instagram, facebook etc zullen er geen hele verhalen geschreven worden. Ook de comments zullen deze 2 maanden een stuk minder zijn. Maar goed laten we hopen dat het allemaal mee valt en super goed geneest zodat ik net als de vorige keer met me duim na een paar weken weer van alles kon.

IMG-20190528-WA0033.jpg

Wat ik jullie eigenlijk nog niet heb verteld is dat ik langzaam aan een poging aan het doen ben om af te vallen. Met de nadruk op langzaam aan. Omdat eten een coping van mij is om rustig te worden is dat namelijk niet 1,2,3 afgeleerd. En hoe meer ik me focus op eten hoe slechter het afvallen lukt. Dus ben ik nu gewoon bezig om bewuster keuzes te leren maken. Wil ik echt een dropje omdat ik het lekker vind of wil ik een dropje omdat ik onrustig ben. Daarnaast probeer ik samen met mijn vriend elke dag een flink stuk te gaan wandelen. Tot nu toe werkt het want ik ben een paar kilo kwijt. Hopelijk heb ik na de operatie niet teveel pijn en regent het niet zodat ik lekker kan genieten van de wandelingen en de buiten lucht!

Het aller liefst wandel ik op het strand. De foto hier boven is een aantal maanden geleden gemaakt op het strand van Scheveningen. Wat heb ik toen genoten van dat weekendje weg samen met vriend lief. Lekker eten uiteindelijk prachtig weer en een mooi strand om van te genieten. Helaas hebben we geen strand in brabant. Maar mijn vriend is een echte zeeuw dus soms als we op familie bezoek gaan hebben we ook even tijd om naar het strand te gaan.

Nou lieve mensen tot snel!

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. petrasparkblog schreef:

  Stay zen… Stressen is nergens goed voor…

 2. Bettie schreef:

  Ojeetje! Succes met de operatie (als goed is heb je die al gehad) en het herstel

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 3. Marieke schreef:

  Succes met de operatie en het herstel na de tijd! Hopelijk gaat het herstellen snel en heb je er weinig last van.
  Marieke onlangs geplaatst…Wrap up augustus 2019My Profile

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Veel beterschap gewenst. Hopelijk heelt je vinger snel!

 5. Lisanne schreef:

  Heel veel succes met de operatie en beterschap gewenst!

 6. Caroline schreef:

  Veel sterkte en vooral een snel herstel en goede beterschap gewenst. Hopelijk valt het allemaal mee. Succes met je afvalplannen.

 7. Rory schreef:

  Wat leuk om jou meer in beeld te zien. Enne… ik ben heel benieuwd hoe het gisteren is gegaan. Veel sterkte met het herstel.
  Rory onlangs geplaatst…Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard printMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge