Van eigen bodem met Leonie Sophia van den Hoek 2

on

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Terwijl jullie dit blog bericht lezen zit ik heerlijk met de leden van de boekenclub aan de toetjes! Ja vandaag is namelijk de dag van het toetjes buffet en ik heb er echt ontzettend veel zin in. Naast dat we van deze heerlijke toetjes gaan genieten doen we ook nog een dobbel spelletje super leuk! Ik zal proberen op mijn instagram een aan aantal foto’s van alle gemaakte toetjes te delen in mijn stories. Maar goed tijd om over te gaan op de orde van de dag 🙂 Vandaag is het alweer de tweede week in de blogs van eigen bodem met Leonie Sophia van den Hoek. Normaal gesproken gaan we het in dit blog bericht hebben over de boeken van Leonie Sophia van den Hoek. Alleen in dit geval draait het om een debuterend auteur en doen we het dus een beetje anders. Ook met Leonie Sophia van den Hoek heb ik het over haar favorieten gehad.

20191203_070742

Je favoriete ijsco smaak: Ooh deze is moeilijk! Ik kies altijd iets anders. Maar de smaak die ik het meeste kies is citroen.

Je favoriete boek als kind: Harry Potter

Ooh wauw dat was mijn favoriete boek als tiener als kind las ik heel graag de babysitters club

Je favoriete band of zanger: mijn broer, hij kan zo mooi zingen

Nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd naar de stem van je broer 😉

Je favoriete eten: het eten van mijn man. Hij kan zooo lekker koken!

Je favoriete boek op dit moment: Nog steeds de boeken van Harry Potter.

Je favoriete auteur: J.K. Rowling

Je favoriete drankje: warme thee

We lijken best wel veel op elkaar want thee is ook echt mijn favoriete drankje je kunt nooit genoeg thee drinken 🙂 en heel af en toe stiekem een energiedrankje

Je favoriete kleding: Ik heb een trui die veeeels te groot voor me is, en die vind ik heerlijk om thuis te dragen tijdens het schrijven en lezen.

Je favoriete dier: Ik ben gek op alle dieren! Maar mijn eigen hond is natuurlijk mijn favoriet.

Je favoriete fantasy wereld: de bibliotheek van Zweinstein

Ik ga ook voor een bibliotheek maar dan die van Bella en het Beest.

Je favoriete plek op aarde : De armen van mijn man. Het maakt me niet uit waar ik ben, als mijn man bij me is ben ik heel gelukkig.

Nu ga ik gauw beginnen in Prinses Maan en de heerser van het duister lezen. Ik hoop dat Prinses Maan en de heerser van het duister mij een prachtig en magisch fantasy verhaal gaat vertellen met een tikje romantiek. Ik heb al heel veel positieve recensies gelezen en daardoor ben ik alleen nog maar nieuwsgieriger gemaakt. Volgende week kunnen jullie lezen of mijn verwachtingen voor dit boek zijn uitgekomen. 

Heel veel liefs, Melanie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge