Van eigen bodem met Mariëlle Brouwer Tax

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Mariëlle Brouwer mag in 2020 de blogs van eigen bodem aftrappen.  Deze maand beloofd een maand vol Romantiek en een beetje sexyness te worden. Want we hebben deze maand vooral NA en Feelgood auteurs. Dit is een genre wat in mijn ogen vaak onder gewaardeerd wordt. In recensies lees je vaak opmerkingen terug als lekker voor tussendoor, het leest lekker weg, gewoon leuk etc. Maar wat betekent gewoon lekker voor tussendoor? Is een boek dan niet net zo goed als een Stephen King omdat het luchtig geschreven is? Voor mij is een goed boek een boek waarvan ik geniet. Waarin ik kan verdwalen en die ik binnen no time uit heb. En geloof me dat is met de boeken in dit genre vaak zo.

79108798_438059793778687_525646916915036160_n.jpg

Maar goed ik dwaal af. Tijd om jullie voor te stellen aan Mariëlle Brouwer – Tax. Mariëlle Brouwer is een geboren en getogen Brabander. Soms heeft ze zinnen of uitdrukkingen die de rest van Nederland niet begrijpt, maar daar komen ze samen wel uit. Mariëlle Brouwer woont samen met haar man, tweeling en een stuk of wat huisdieren in een twee onder een kap woning in haar geboortedorp. Drie dagen per week is ze Juf in het speciaal onderwijs. Maar boven al is ze natuurlijk auteur. Ze heeft inmiddels 4 boeken op haar naam staan in het New Adult Contemporary roman Genre. Mariëlle Brouwer heeft altijd veel gelezen en zelf geschreven dit is inmiddels dus niet alleen deels haar werk maar is ook haar hobby.

Benieuwd naar de boeken van Mariëlle Brouwer? Daar ga ik je alles over vertellen in de volgende blog over haar. Daarnaast krijgen jullie natuurlijk ook nog de recensie en het interview. Maar kun je daar niet op wachten neem dan eens een kijkje op de site van Mariëlle Brouwer.

https://mariellebrouwerauteur.nl/

Heel veel liefs, Melanie

 

 

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Maartje schreef:

    Heb eerlijk gezegd nog nooit van deze auteur gehoord, ga eens wat van haar werk opzoeken en wellicht vind ik in 2020 nog wat ruimte om boeken aan te schaffen en te lezen!

  2. Céline schreef:

    Ik heb een kortverhaal van haar gelezen, maar meer niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge