Happy Birthday Winactie 1

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Nog 20 dagen en dan word ik 37. Ik vier mijn verjaardag nooit zo groots. Dit keer heb ik dan ook niet zoveel plannen behalve lekker lunchen met mijn moeder. S’avonds komen er nog een aantal leden van de boekenclub gezellig op de koffie en dat was het. Maar omdat ik in real life niet zoveel met mijn verjaardag doe is het natuurlijk wel leuk om het samen met jullie te vieren. Daarom heb ik deze maand Elke week een leuke winactie voor je!

20200106_170055.jpg

Dit keer kun je het prachtige boek Ruiters van de Nacht winnen van Mathias Maho winnen. ( Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Zilverspoor) Daarnaast stop ik natuurlijk ook wat leuke goodies in het pakket. Mijn recensie van Ruiters van de nacht kun je hier lezen. 

Regels voor deze winactie.

* Laat mij onder het blog bericht of de instagram post weten welk boek ik zeker op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag moet zetten. * Tag 3 vrienden onder het instagram bericht (Of deel het blog bericht op een van je social media kanalen) De winnaar word volgende week tijdens de volgende winactie bekent gemaakt. De winnaar heeft dan 7 dagen om mijn zijn of haar adres te mailen op info@bookstamel.com. Zorg dus dat je de post van de tweede winactie checkt om te kijken of jij de winaar bent geworden. 

Nou dat is simpel toch

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Nicole Vrielink schreef:

  Lastige vraag. Ik vind zoveel boeken mooi, maar ik denk bijvoorbeeld unfu*k yourself van Gary john bishop wel een leuke voor je kan zijn om het nieuwe jaar mee te starten. Ik zal je winactie op Facebook delen.

 2. Ilja W schreef:

  Ten eerste natuurlijk: alvast van harte! Is altijd lastig om te kiezen, zeker voor iemand anders. Ik ben zelf laatst begonnen met het boek “De laatste Namsara” van de Iskari-serie en heb daar erg van genoten, is het begin van een serie dus misschien ook iets voor jou.

 3. Wat ontzettend leuk! Doe heel graag mee, erg nieuwsgierig naar dit boek. Ik kan je absoluut de Ordo Entia boeken aanraden van Esmeralda van Belle – Godijn Publishing 🙂 Ze zijn zo leuk en lezen heerlijk weg 🙂
  Xxx
  Bren Medusa De Wit onlangs geplaatst…X-Mas Goodies!My Profile

  • Joëlla van den Broek schreef:

   Als eerste wil ik je alvast feliciteren met je verjaardag.

   Dit boek lijkt mij heerlijk.
   Een boek die erg leuk is is dragan duma, of maanziek.

   Veel liefs
   Joëlla van den Broek

 4. Marij brand schreef:

  Alles van Rituals is heerlijk…ben volgende week jarig en staat ook op mijn lijstje 😦

  • Nicole van Stijn schreef:

   Ik ben helemaal gek van de serie van Drägan Duma van Patty van delft..
   Misschien een ideetje?
   Sharon Huibregtse is de enige die ik tag..
   Verder heb ik geen lees/ fantasy fanaten in me omgeving😁

 5. Corinne schreef:

  Zelf ben ik bezig met de laatste magiër van Lisa Maxwell zijn mooie boeken. En alvast gefeliciteerd.

 6. Rebecca gubbels schreef:

  Ik doe graag mee een lastige keuze er zijn veel mooie boeken als je van trillers houd zou ik zeggen schaduw van de nacht ik ben een fan van deze schrijfster. En hou je meer van ya/na boeken dan zou ik zeggen Sanne hillemans. In de fantasie ben ik nog niet zo bekent.

 7. Wanda schreef:

  Ook in februari jarig dus? Ik de 9e, maar echt vieren doe ik het niet meer, wel gewoon lekker uit eten met mijn vriend, ouders en schoonvader. Een boekentip… tja, heb je de serie van MJ. Arlidge al gelezen? Echt super spannend.

 8. Jasmijn schreef:

  Wat leuk dat je een winactie houdt! Heel veel succes allemaal ✨

 9. Elizabeth Kay schreef:

  Wat een leuke actie. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik ben persoonlijk dol op de boeken van Julie Kagawa. Momenteel ben ik het tweede deel van Schaduw van de Vos aan het lezen ( =Ziel van het Zwaard). Verder zijn ook Het Huis van de Nacht-serie (P.C. Cast) en Wings-serie (van Aprilynne Pike) favorieten van mij. Als je liever iets hebt met een minder magisch tintje dan is De Selectie misschien wel wat voor je. Bravelands staat ook op mijn tbr lijst. Ik kan nog wel een paar a4tjes volschrijven met boeken die ik zelf leuk vond om te lezen en die ik nog zou willen lezen en je dus wel zou willen aanraden, maar dit is nu al zo’n lange tekst geworden XD

 10. Gerda schreef:

  Wat leuk Melanie dat je dat aan ons vraagt welk boek er op je verjaardagslijst misschien komt te staan!
  Dan zeker raad ik je aan uitgebroed van Pat Craenbroek en ja kanhet niet laten nog een tweede op te noemen en dat is De verdwijning van Robin van Marjan Gorissen en dit is een echt gebeurd verhaal, dus erg als je zoiets plotseling kan overkomen.
  Groetjes Gerda

 11. Nicole Orriëns schreef:

  Mijn jongste zoon is altijd dol op dit type poppetjes. Hij heeft er een aardig aantal. Van Supernatural vooral.

 12. Sanne schreef:

  Oh dan schelen we niet zoveel. Leuk. Prachtige win actie.
  Sanne onlangs geplaatst…Hoe gaat het met revalideren?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge