Happy Birthday Winactie 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is bijna 29 januari de dag waarop ik jarig ben! Tijdens de aanloop naar mijn verjaardag mag ik een paar leuke winacties hosten en dit is alweer winactie nummer 2. Tijd dus ook om de winnaar van de eerste winactie aan te kondigen en dat is ……. Meerboeken. Ik heb zowel de lootjes van de blog als instagram bij elkaar gedaan. De winnaar had op instagram gereageerd en getaged.

Stuur je me even een mailtje met je adres op info@bookstamel.com

20200115_182251

 

Ook dit keer mag ik weer een super leuk boek weggegeven 🙂 dit keer het boek Decadentia deel 1 teloorgang. Vandaag plaatste ik mijn recensie voor dit boek online. Deze recensie kun je hier lezen. Maar ik zal hier ook even de achterflaptekst van het boek plaatsen. Mocht je nu niet kunnen wachten om dit boek te gaan lezen dan kun je hem hier kopen.

Ik gil. Ik gil het uit. Wat ze maar willen horen: alles wil ik ze vertellen. Hoe je mijn slaapkamer in kunt komen via de grote boom. En dat ik als kind heb gelogen: ik ben nooit de tunnel van de Maremoto-fontein ingegaan, maar nu zou ik hem drie keer doorkruisen voor hen. Dat ik mijn vader eens met de huishoudster heb betrapt in het theehuis. Dat mijn moeder bijna doodging toen de tweeling werd geboren. Dat ik het zag en hoorde en stiekem hoopte dat ze zou sterven, met de baby’s erbij. Dan zou ik papa voor mij alleen hebben.

Ik knijp mijn ogen dicht. Alles, alles wil ik ze vertellen, als ze maar ophouden.

Ze houden niet op.

In de stadstaat Decadentia, waar magie gekoppeld is aan ambachten, heeft Lelie Aquavalenta alles wat haar hartje begeert. Jaloersmakend mooi, intelligent en bijna verloofd met de erfgenaam van Decadentia’s rijkste familie fladdert ze door het leven, dat voornamelijk bestaat uit feesten, nieuwe jurken en pijpenkrullen.

Tot ze een gesprek hoort dat niet voor haar oren bestemd is en alles – haar familie, haar rijkdom en haar schoonheid – van haar wordt afgenomen. Van het mooiste deel van de stad komt ze terecht in de smerigste plaats van Decadentia: het vergeetgevang.

Gedwongen zich aan te passen aan een leven vol wreedheden wordt het Lelie langzaamaan duidelijk dat zij iets te weten is gekomen wat heel Decadentia schade zal berokkenen. Als ze nu maar wist wat…

Wil jij dit super toffe boek nu winnen? Dan kan dat natuurlijk. 

 1. De regels houden we weer super simpel laat onder dit blog bericht in een reactie weten waarom jij dit boek zou moeten winnen.
 2.    Deel het blog bericht of de foto van de winactie op Social Media ik heb Facebook, Twitter of Instagram vergeet me niet te taggen.
 3.     Wil je nou extra kans maken om het boek te winnen zorg dan dat je op facebook de uitgever Zilverspoor een like geeft.

Dat was het volgende week tijdens de nieuwe winactie maak ik de winnaar bekent dus vergeet niet om terug te komen en te kijken of jij de winnaar bent geworden. 

Liefs, Melanie

 

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Ans Stier schreef:

  Ik loot graag mee. Hij ziet er erg aantrekkelijk uit.

  • Kelly das schreef:

   Lijkt me een spannend boek dus ik loot graag mee!!

   • Joëlla van den Broek schreef:

    Ik loot graag mee, dit boek spreekt me zeker aan.
    Historisch, vleugje magie…heerlijk!
    Daar wil ik mezelf wel even in verliezen.

    Lief dat je winacties organiseert en ik wens je alvast een fijne verjaardag.

 2. Astrid koelma schreef:

  Dol op fantasy, ken deze schrijvers nog niet, maar jouw recensie gaf ze gelijk een plek met een ster op mijn lijstje. Zou dit boek graag in mijn boekenkast temidden van de grote schrijvers zetten.

 3. Demi Stein schreef:

  Jouw recensie is heel leuk geschreven en daardoor ben ik erg benieuwd naar het boek!

 4. Corinne schreef:

  O weer zo’n leuke actie doe graag mee.
  Alvast gefeliciteerd.

 5. JN Kingma-Postma schreef:

  Ik loot graag mee. Het verhaal spreekt me ontzettend aan. En wat ik lees op je blog maakt dat ik graag verder wil lezen.

 6. Anna schreef:

  Lijkt mij een heerlijk boek om te lezen onder mijn dekentje op de bank
  Fijne ontspanning na een drukke werkdag!
  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag

 7. Mireille Muls schreef:

  ken deze nog niet, lijkt me super, loot dus heel graag mee

 8. Agna V. schreef:

  Dit klinkt als het ideale boek om kennis te maken met het genre fantasy en 2 nieuwe auteurs !
  En bovendien ben ik morgen jarig, waardoor dit boek een prachtig cadeautje zou zijn van een jarige voor een jarige 😉 .
  Alvast van harte gefeliciteerd, Melanie !!

 9. Alvast van harte!!! Het lijkt mij super om dit boek te winnen. Ik heb namelijk enorm lopen twikfelen tijdens DCC, maar ik mijn budget was toen zo goed als op… Achteraf natuurlijk spijt van gekregen, dus winnen zou een geweldige herkansing zijn!!! ♡

 10. Rory schreef:

  Ik doe niet mee aan de winactie, maar wens iedereen die meedoet heel veel succes. Ik ben nu zelf een Engels boek aan het lezen op mijn e-reader en binnenkort ga ik het nieuwste boek van Susan Smit lezen. Het zijn toch andere categorieën die ik over het algemeen lees. Neemt niet weg dat ik je reviews altijd interessant vind!
  Rory onlangs geplaatst…Weet jij hoe belangrijk voorlezen is voor een kind?My Profile

 11. Wendy schreef:

  Lijkt me een goed boek, dus ik doe mee. Gedeeld via alle Social Media

 12. Anna schreef:

  O, wat trekt dit boek mij aan! Ook al omdat ik al een tijdje iets van deze auteurs wil lezen.
  Dit verhaal lijkt mij fascinerend, en ik zou het boek heel, heel erg graag winnen. Verdien ik het meer dan een ander? Nee, natuurlijk niet. Maar ik kan wel beloven dat ik, mocht ik het wel winnen, het heel erg zal waarderen.

 13. Gerda schreef:

  Met zo’n mooie cover moet het wel een prachtig boek zijn! ❤ Ik wil weten wat Lelie te weten is gekomen wat Decadentia schade zal berokkenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge