Happy Birthday Winactie 3

on

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje wat hebben jullie afgelopen week massaal gereageerd op de winactie van week 2 šŸ™‚ Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat steeds meer mensen de weg naar mijn blog weten te vinden. Door mijn dyslectie blijft elke lezer die er bij komt spannend. Ondanks dat ik nog steeds geloof dat lezen en schrijven met dyslectie gewoon heel goed kan blijft er onbewust een stemmetje in mijn hoofd roepen. Want wat nou als die ene persoon komt die niet door mijn dyslectie heen kan lezen. Maar goed voor nu is het gelukkig nog steeds gewoon een wat als..

De winnaar van winactie 2 is geworden trommelgeroffel…………………..

winnaar

Wil je een email sturen naar info@bookstamel.com met je adres daarin vermeld? De prijzen van januari worden allemaal verstuurd nadat de laatste winactie is afgesloten.Ā 

20200119_110940

Ook vandaag is er natuurlijk weer een super goed boek te winnen. Dit keer kun je De dinion winnen van Julian Ten Bƶhmer de recensie van dit boek volgt binnenkort.

Wat moet je doen om dit boek te winnen?

 • Binnenkort start ik met een nieuw onderdeel op mijn blog. De werknaam is van idee in je hoofd naar boek bij de lezer. In deze blogs ga ik jullie kennis laten maken met alle mensen die meewerken aan een boek. Denk aan de coverontwerper , Redacteur , Uitgevers, boekenhandel etc. Ik mag zelfs een paar uurtjes gaan mee lopen in een boekenwinkel hoe tof is dat! Dus om deze week kans te maken op het boek wil ik graag dat je hieronder reageert met een vraag aan een van deze mensen šŸ™‚ Dus wat wil jij graag weten over het uitgeven van een boek?
 • Je krijgt natuurlijk weer een extra lootje als je het boek deelt op een van je social media accounts.

Heel veel succes, Liefs Melanie

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Corinne Bruinstroop schreef:

  Als je een boek geschreven hoe ga je dan verder naar een uitgeverij.

 2. Rebecca Gubbels schreef:

  Wat een leuke winactie en wat een goede vraag wat zou ik nou willen weten ! Wat heb je naast het verhaal nog meer nodig om het uit te kunnen geven?

 3. Bianca Schrijfr schreef:

  Je hoeft je niet druk te maken om je dyslectie. Als je leest hoeveel bloggers dyslexie hebben, je bent niet alleen. Zelf zat ik als kind op het randje en heb me veelt ver weg laten jagen van lezen en schrijven. Nu heb ik de digitale pen op gepakt en geniet met volle teugen. Natuurlijk je wilt volgers, maar je eigen genot en plezier, laat dat vooral voorop staan.
  Bianca Schrijfr onlangs geplaatst…Timberland Women Courmayeur Valley Chelsea Jet BlackMy Profile

 4. Mireille Muls schreef:

  wie heeft de eindbeslissing of het boek al dan niet in de boekhandel verkocht wordt en in welke

 5. Sherry schreef:

  Leuke winactie ik doe graag mee. Het lijkt me een goed boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge