Happy Birthday winactie 4

on

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Vandaag is het dan zover ik ben jarig! Hiep hiep hoera. Waar ik voor mijn 30ste alleen maar op zag tegen me verjaardag vind ik het tegenwoordig super leuk! Niet eens omdat ik nu zoveel doe op mijn verjaardag zelf nee vooral omdat ik in de maand van mijn verjaardag andere mensen blij mag maken. Het is vandaag dan ook alweer tijd voor de allerlaatste winactie van deze maand.

20200115_182809

Jullie hebben ze vast al eens op mijn blog voorbij zien komen de boeken van uitgeverij Imagine Yabooks. Deze uitgeverij heeft namelijk een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Niet alleen mag ik al sinds de uitgave van hun aller eerste boek voor ze recenseren nee ze zitten ook nog eens gewoon heerlijk bij mij in het dorp. Ik heb bijna al hun boeken gelezen en ik kan je vertellen het zijn stuk voor stuk pareltjes.

Een van de eerste boeken die ik voor hun las was Orangeboy van Patrice Lawrence. Orangeboy gaat over de 16 jarige Marlon, Marlon heeft zijn moeder beloofd dat hij nooit het gangsterleven in zal gaan, zoals zijn grote broer Andre. Tot nu  toe lukte dat makkelijk, maar nadat een afspraakje eindigt in een tragische gebeurtenis heeft Marlon het gevoel dat ze achter hem aan zitten. Ze zijn op zoek naar de mysterieuze Mr. Orange en willen Marlon gebruiken om hem te vinden. Marlon heeft geen keuze: kan hij worden wie hij nooit wilde zijn, om de mensen om hem heen te beschermen?

Orangeboy is spannend en zit boordevol straattaal. Ben je benieuwd geworden naar mijn recensie van orangeboy dan kun je deze hier lezen. 

Nu komt het leuke namens Imagine Yabooks mag ik het nieuwste boek van Patrice Lawrence Indigo donut aan een van mijn geweldige lezers weggegeven. Ik heb dit boek zelf ook nog niet gelezen maar dat gebeurd vast snel. Ben je nu benieuwd waar Indigo Donut over gaat dan kun je hier het eerste hoofdstuk lezen.

IndigoDonut[2399]

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe young adult?

 • Volg Imagine op Facebook of Instagram 
 • Laat onder het blogbericht of Instagram bericht van de winactie weten waarom jij graag kans wil maken op dit leuke boek.
 • Voor een extra lootje in de pot tag je drie van je boekenvrienden onder dit bericht.

De winnaar word 9 februari bekent gemaakt op mijn blog en instagram!

Heel veel succes!

Melanie

 

20 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Kath schreef:

  Gefeleciteerd met de verjaardag! Maak er een fijne, boekovergoten dag van 😉
  Een heel aantrekkelijke cover! Ik weet niet wat het is wat de cover zo speciaal maakt, maar dit is zo’n cover waarvan je het boek zeker opneemt om te kijken waarover het gaat als het boek op je pad komt. Het lezen van dat eerste hoofdstuk schreeuwt om meer, dus hoop ik dat ik de kans krijg om dit boek te lezen! Fingers crossed 🤞

 2. anne hogerheijde schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vond orange boy echt een super mooi boek en dit boek staat daarom ook hoog op mijn tbr list. Zou super zijn als ik dit boek aan mijn collectie toe kan voegen.

 3. Frederique schreef:

  Ik ben wel benieuwd naar dit boek, doe graag mee. En natuurlijk ook…..Hiep Hiep Hoeraaaaaaaaaa

 4. linda schreef:

  Ikzou het graag winnen voor mij zoondie is 30 Januari jarig

  1. Krystle/Batboy schreef:

   Van harte gefeliciteerd!

   Het lijkt me zeker een mooi boek, maar ik sla deze winactie over, want heb helaas echt weinig tijd om te lezen.
   Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Wat moet je doen als jouw kind is gebeten door een ander kind?My Profile

 5. lodi schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag en wat leuk om dan ook wat weg te geven. Ik ken Patrice Lawrence nog helemaal niet en ben dus wel benieuwd naar dit boek. Ik heb door jouw blog al meer nieuwe schrijvers ontdekt 🙂
  lodi onlangs geplaatst…Review: Gezond op gewicht met lekker eten!My Profile

  1. Corinne Bruinstroop schreef:

   Als eerste gefeliciteerd en nog vele jaren. Doe graag mee aan de actie voor dit mooie boek.

 6. Dorssemont Ritje schreef:

  Heel fijne verjaardag!!!!
  Graag loot ik mee voor dit boek, en ook voor Kristel Van Oost!!!!

 7. rachel schreef:

  gefeliciteerd met je verjaardag!! en een hele fijne dag

 8. Rebecca Gubbels schreef:

  Van harte gefeliciteerd. Dat het een mooie dag mag worden. Dit lijkt me een mooi verhaal. En zeker een mooie cover ik zou het graag winnen zodat ik me moeder en daarna me 2 vriendinnen er van kunnen genieten.

 9. Suzanne Verheem-Kwak schreef:

  Van ❤️=e!

  Dit lijkt me een mooi boek voor mijn dochter. En dan kan ik het zelf ook weer van haar lenen 😉

 10. Brandy van den Broek schreef:

  Hieperdepiep hoera!!! 🎂💐Gefeliciteerd!!🎊

  Ik maak graag een kansje op dit boek daar ik nog niet bekend ben met deze auteur en nieuwe ontmoeten is altijd een feestje 💕

 11. mandy schreef:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! super leuk dat je deze winacties doet.

 12. Wilma kuijntjes schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag.
  Ik loot graag mee voor dit boek heerlijk om te lezen en ontspannen als ik straks verhuisd ben. Nu druk bezig met inpakken. Dit boek komt goed van pas tijdens de rustmomenten in deze periode

 13. Dhini schreef:

  Gefeliciteerd! Leuk dat je boek weggeven. Heel veel succes deelnemers

 14. Miekske Dingens schreef:

  Allereerst: Van Harte Gefeliciteerd!
  Ik zou graag een kansje maken, omdat ik graag nieuwe boeken ontdek, zeker gezien ik deze uitgever ook nog niet ken, is het weer extra spannend 😉 En als ik zo lees, lijken me ze heel leuke boeken te publiceren (gekeken op FB). Fingers crossed dus!

 15. An schreef:

  Gefeliciteerd met je Level 30! Hopelijk heb je een leuk verjaardag gehad. Succes met de winactie:-).

 16. Henk schreef:

  Mooie winactie, maar heb je ook iets voor jezelf gedaan, wat heb je jezelf als cadeautje gegeven? Een boek waar je bijvoorbeeld al tijden naar op zoek bent ofzo?
  Henk onlangs geplaatst…Begrijpelijke teksten schrijven doe je zoMy Profile

 17. Anna schreef:

  Van harte gefeliciteerd
  Reuze benieuwd naar dit boek ik wil het graag lezen!

 18. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Heb je een leuke dag gehad? Mooie winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge