1000 vragen aan jezelf – 15

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar zijn we weer met een 1000 vragen aan mezelf blogje! Dit keer vond ik de vragen best pittig maar ik heb weer me best gedaan ze zo eerlijk en oprecht mogelijk te beantwoorden. Heel veel leesplezier

IMG-20180501-WA0089

Niet iets wat me dagelijks energie geeft maar deze foto is genomen op Zakynthos in Griekenland. Dit strand heet Rocky Beach of beter bekend als Porto Limnionas Beach. Wij zijn hier 2 jaar geleden in het voor seizoen geweest. We waren op dat moment letterlijk de enige drie mensen op dit prachtige paradijsje. Nou ja op de mensen die er werkte na dan. Dit moment is denk ik een van de mooiste momenten in mijn leven geweest. Het was hier zo mooi, rustig en stil. Deze plek gaf mij echt enorm veel energie en ik zou er graag naar terug keren. Ook al was de weg er naar toe een hel voor mijn hoogtevrees. 

197. Neem je vaak tijd voor jezelf? Ik nam eigenlijk nooit tijd voor mezelf maar door mijn HMS, Autisme en Fibromyalgie leer ik dat nu wel steeds beter. Ik heb namelijk echt wel regelmatig even me time nodig om niet over prikkelt te raken of teveel pijn te krijgen. 

198. Waar had je het laatst de slappe lach om? Ik kan altijd enorm de slappe lach krijgen van domme honden en kattenfilmpjes. Ook mijn eigen katten geven me soms echt de slappe Lach. Zo zat mijn vriend pas een filmpje te kijken waar een miaauwende kat in voor kwam. Springt die kleine kat van ons opeens op begint rond te rennen met een dikke staart. Wij schrokken in eerste instantie maar toen we door hadden waardoor het kwam moesten we stiekem wel lachen. Natuurlijk wel eerst het beestje even gerust gesteld. 

199. Geloof je alles wat je denkt? Nee, Dat lijkt me niet zo handig want ik dwaal soms af en in een grote fantasywereld vol elfjes en trollen. 

200. Welk feest was legendarisch? Ik vond de aller eerste paaspop waar ik met mijn beste vriendinnetje samen naar toe ging toch echt wel een feestje! Ik was er al vaker geweest maar samen met haar was het gewoon top!

201. Hoe goed ken je je buren? Niet zo goed ik maak er af en toe een praatje mee maar ik ben niet het type wat de deur plat loopt bij de buren ik ben nogal een Remi wat dat betreft ik ben graag alleen op de wereld. 

202. Heb je vaak geluk? Volgens mij moeder en zus wel. Maar dat komt omdat ik nog wel eens iets wil winnen met een winactie. 

203. Met welke vriend(in) verschil je het meest? Geen idee ik heb maar een goede vriendin en tja die is wel heel verschillend. Die werkt veel en hard reist graag en heeft een grote groep vrienden om haar heen. En toch klikt het enorm goed tussen ons.

204. Wat doe je anders dan je ouders? Ik drink niet en ik heb niet veel mensen om me heen. Mijn moeder is een echt gezelligheidsdier en heeft juist heel graag mensen om zich heen. 

205. Waar krijg je energie van? Van de korte work- outs van Walk at Home by Leslie Sansone wat een positieve vibe heeft die vrouw. Nick is trouwens ook erg leuk! Sinds kort doe ik deze work-outs van ongeveer 15 minuten weer elke dag en mijn energie is al een stuk hoger! Ik zou zeggen bekijk eens een van hun work-outs op www.youtube.com. Daarnaast natuurlijk van mijn vriendje, boeken en sushi. 

206. Was je gelukkig als puber? Met vlagen het ene moment wel het andere moment niet.

207. Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald? Dat is eeuwen geleden tegenwoordig ben ik blij als ik 1.00 haal met oud en nieuw. 

208. Waar dagdroom je vaak over? Een betere gezondheid en een bibliotheek in mijn huis zoals bij Bella en het beest. 

209. Kijk je vaak achterom? Nee, want dat heeft geen enkel nut. (Vroeger keek ik wel altijd letterlijk achterom maar dat is gelukkig voorbij)

210. Wat weten de meeste mensen niet van jou? Dat ik model ben geweest, een koksopleiding heb gevolgd en heel lang in de horeca heb gewerkt. 

Dat waren de vragen weer voor deze week.

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Simone schreef:

  Super leuk, ik ben tegenwoordig ook blij als ik 01:00 haal met Oud & Nieuw, haha. Waar blijft de tijd?
  Simone onlangs geplaatst…Een fijn accessoire voor mijn telefoon kopen: CasimodaMy Profile

 2. Jouvence schreef:

  Wat een ontzettend leuke vragen allemaal en erg leuk om jouw antwoorden te lezen.

 3. Janet schreef:

  Leuk om te lezen. En nee, dat laatste wist ik inderdaad niet. Het is voor mij ook heel lang geleden dat ik een nacht heb doorgehaald, poeh.. dat is voor mij nu ook wel een hele uitdaging hoor haha.
  Janet onlangs geplaatst…Het leed dat de aftakeling heet – goede voornemens voor 2020My Profile

 4. rachel schreef:

  oh wat leuk weer dit 😀 en de laatste …meen je niet 😀 gaaf! vond het weer leuk om te lezen!

 5. Oeeeehh een bibliotheek als Belle zou ik ook wel wensen ja 😍
  Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Update: corona effect op ons, herstel beentje zoon & hoe zit dat nu toch met mijn vriendje 😉My Profile

 6. KoolFamily schreef:

  Leuk om je zo telkens beter te leren kennen. Tijd voor mezelf maken is voor mij ok een heel groot werkpunt…
  KoolFamily onlangs geplaatst…Verlenging corona-maatregelen?My Profile

 7. KoolFamily schreef:

  Leuk om je zo telkens beter te leren kennen. Tijd voor mezelf maken is voor mij ok een heel groot werkpunt… Blijven oefenen!
  KoolFamily onlangs geplaatst…Verlenging corona-maatregelen?My Profile

 8. nicole schreef:

  Ik houd van tijd voor mezelf, maar met een groot gezin valt het me niet mee om dat ook echt te doen.
  nicole onlangs geplaatst…Ik zou wel eens willen weten…My Profile

 9. Frederique schreef:

  Haha ja de bieb van Belle en het Beest is jaloersmakend 🙂

 10. Sherry schreef:

  Wat een leuke vragen . Heel leuk beantwoord ook.

 11. Cynthia schreef:

  Die workouts klinken interessant. En dat nachtje doorhalen: je antwoord op die vraag had ook van mij kunnen zijn! Herkenbaar!
  Cynthia onlangs geplaatst…Recept: Boterkoekjes zonder pakjes en zakjesMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge