Van eigen bodem met Arlieke Van Remmerden

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd om jullie voor te gaan stellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor Mei. Arlieke van Remmerden is de tweede auteur die deze maand mee doet. Dit keer hebben we een zeer gevarieerde club van auteurs van thriller schrijvers tot roman schrijvers. Maar goed laten we gezellig kennis gaan maken met Arlieke.

Arlieke van Remmerden

Arlieke van Remmerden, is 27 lengtes jong en komt uit het mooie en kleine Ens (Noordoostpolder). Arlieke heeft veel creatieve hobby’s, zoals schilderen en haken, maar haar grootste passie is altijd schrijven geweest. Ze schrijft het allerliefst op het strand. Als ze dan even vastloopt tijdens het schrijven kijkt ze even na de zee en krijgt ze weer vollop inspiratie. Helaas kun je niet altijd op het strand schrijven. Als ze niet op het strand kan schrijven dan schrijft ze overal en nergens van de bank tot de eettafel. Al dit schrijven resulteerde in haar aller eerste boek Asquil – Een lange reis. Met dit boek debuteerde ze onlangs bij uitgeverij Zilverbron. De perfecte uitgeverij voor Fantasy boeken je raad het dus al Asquil is een fantasy boek. Naast het schrijven is Arlieke graag creatief bezig zo schildert en haakt ze maar ook is ze graag bezig in photoshop of illustrater. Daardoor mocht ze ook de cover van haar eigen boek ontwerpen en dat is natuurlijk super tof! Momenteel werkt ze hard aan het tweede deel in de Asquil serie.

Natuurlijk gaan we Arlieke nog veel beter leren kennen de komende weken. Zo gaan we het nog hebben over haar favorieten en volgt er nog een uitgebreid interview

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Arlieke 1

Lees hier mijn Recensie van Asquil van Arlieke van Remmerden.  Of koop het boek van Arlieke hier.

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge